Moja Coupetka S2
może zdążę (pisząc "będę duży", mam na myśli usamodzielnienie, więc jeszcze potrwa, jeszcze trochę popasożytuję :mrgreen:), a wracając do tematu...hmm no suuuuperDRED pisze:LOL jak bedziez duzy to tych aut nie bedzie juz za duzo i bedzie jeszcze gorzej z zakupemsebak89 pisze:heh... jak będę duży to też sobie takie kupię :lol:
no wlasnie troche ciezko mi to napisac bo juz nie pamietam jak jezdzila s2 bez tych gratow ...ogolnie na dwojce jest tak ze mozna smigac z motorkami i mocno sie nie odstaje...juz kilku na dwoch kolkach zdziwilem i nie wiedzieli o co chodzi...z autami to raczej sie lapie jesli jest cos ciekawego..911 w normalnej (3ilus konnej) wersji mozna sie trzymac...samochod zupelnie nie wyglada na ta moc..raczej wyglada na stara coupetke..gosciu w nowej eklasie jak byl skilowany na kazdym biegu przez 2 swiatla..na 3 sie zatrzymal i powiedzial co tam u Pana siedzi? ogolnie wesolo jest i do tego mam to autko chociaz oczywiscie mocniejsze auta sa...i dlatego z 911turbo nie mam co sie lapac..tak samo z mocnymi evo bo poprostu sa to szybsze auta i tyle.8S3 pisze:Wygląda dosyć niepozornie jak na taką moc :mrgreen: Fajnie wygląda czerwony lakier w połączeniu z czerwonym środkiem.
Po modach duża jest różnica w przyspieszeniu ze zwykłą S2 ?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Tuning tak mocnego auta jak S2 to najlepszy dowód na to, że w miarę jedzenia apetyt rośnie Faktem jest, że z czasem każda moc wydaje się niewystarczająca. Sam pamiętam jak kiedyś B3 1.8 wydawało mi się szybkie heh
Ciekawy jestem jak jeździ się S-ką na co dzień po polskich drogach. Wiadomo, jakie są. Często dosyć wąskie i dziurawe. Czasem mam wrażenie, że na polskie drogi moje 2.6 to sporo, a to przecież całkiem inna moc :shock:
Ciekawy jestem jak jeździ się S-ką na co dzień po polskich drogach. Wiadomo, jakie są. Często dosyć wąskie i dziurawe. Czasem mam wrażenie, że na polskie drogi moje 2.6 to sporo, a to przecież całkiem inna moc :shock: