[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
elmlody pisze:<ok> <ok> <ok> Przód rządzi
Sam nie mogę się napatrzyć :shock: <ok>
Ogarne temat! a co zrobić zeby nie ześniedziały czy coś :?: :?:Słonik pisze:Pompka hamulcowa pierwsza klasa <ok>
Do kompletu wypoleruj tez przewody hamulcowe, sa miedziane i pieknie sie poleruja bez kombinacji :!: 8-)
Autko bedzie gotowe koło maja! Może nie uda mi sie zrobic na cacy ale postaram sie najlepiej jak bedzie mozliwe!!Bastek pisze:Piękny klasyk... Uwielbiam na niego patrzeć... Mam nadzieję zobaczyć go na żywo w tym sezonie
Spetsnaz pisze:A przypadkiem nie powinien on już być na żółtych blachach? tzn. jako zabytek jakby ktoś nie wiedział
rozmyslałem nad tym i narazie bedzie normalnie bo musze ogarnac temat co i jak wiec jak ktos sie zna to prosze o wytlumaczenie!!! i jakie koszty??
Nic. Zostaje przecierac pasta i szmateczka co jakis czas przy browarkuarchi-85 pisze:Słonik napisał/a:
Pompka hamulcowa pierwsza klasa
Do kompletu wypoleruj tez przewody hamulcowe, sa miedziane i pieknie sie poleruja bez kombinacji
Ogarne temat! a co zrobić zeby nie ześniedziały czy coś
Zapomnij o tym, chcesz oddac auto panstwu tylko po to zeby mieć zółte blachy a na zrobienie przy nim czegokolwiek prosic sie o pozwolenie od konserwatora zabytkow :?: :roll:Spetsnaz napisał/a:
A przypadkiem nie powinien on już być na żółtych blachach? tzn. jako zabytek jakby ktoś nie wiedział
rozmyslałem nad tym i narazie bedzie normalnie bo musze ogarnac temat co i jak wiec jak ktos sie zna to prosze o wytlumaczenie!!! i jakie koszty??
kurcze o co chodzi bo sie denerwuje?? masz na mysli ze to nie aluminium bo nie rozumiem??szuan pisze:archi-85, przykladales magnes do pompy hamulcowej? - ja dzis tez sie na to napalilem ale przerwalem szlifowanie zeby dla jaj sprawdzic co to jest i sie zaskoczylem niemilo :oops:
:)
witam klubowicze!! ostatnio kupilem zegary dodatkowe do audi i tam jest z tyłu oznaczenie g gdzie to podłaczyc?? gdzie sie wkreca czujniki do silnika?? troszke zostalem oszukany na zegarach bo zaplacilem za nie 100 sa sprawne ale popekane od srodka. i jeden klejem upackany od srodka.
odebrałem ranty od polerowania i pozostalo mi tylko skercic felgi do kupy i zakładac.
odebrałem ranty od polerowania i pozostalo mi tylko skercic felgi do kupy i zakładac.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2011, 21:57 przez archi-85, łącznie zmieniany 4 razy.