x3 ode mnieGerB3 pisze:X2Słonik pisze:To łykaj a nie sie zastanawiasz
[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
rekonstrukcja zegarów :p
zegary ktore kupilem okazaly sie bardziej zniszczone niż na focie !!byly polamane i nieudolnie poklejone, nawet klej byl pod szybka!
zegary musialem rozebrac a ze sa nie rozbieralne to oderwac szybke wyczyscic i skleic spowrotem a ramke wypolerowalem!
niestety miejsce na zegary zostalo rozciete przez poprzedniego wlasciciela i dlatego postanowilem dorobic panel z drewna egzotycznego "palisander" czy cos takiego.Pozostalo mi tylko wyciac miejsce na radio, pomalowac lakierem i spolerowac!
tylko nie wiem jak podlaczyc nadal te zegary!!!! te G do czujnikow a plus i minus na stale??
zegary musialem rozebrac a ze sa nie rozbieralne to oderwac szybke wyczyscic i skleic spowrotem a ramke wypolerowalem!
niestety miejsce na zegary zostalo rozciete przez poprzedniego wlasciciela i dlatego postanowilem dorobic panel z drewna egzotycznego "palisander" czy cos takiego.Pozostalo mi tylko wyciac miejsce na radio, pomalowac lakierem i spolerowac!
tylko nie wiem jak podlaczyc nadal te zegary!!!! te G do czujnikow a plus i minus na stale??
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pilnie poszukuje zarowek do zegarów!!
Panowie poszukuje oprawek zarówek do dodatkowch zegarów!!!!!!!! najlepiej 3 szt!!!!!!!! jak ktos ma prosze o kontakt lub dajcie znac gdzie moge kupuic!!!!!!!!!!! lub moze jakis nr katalogowy, cokolwiek co pozwoli mi znalesc!!!!!