[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
Zaczynam tego gościa lubićduo pisze: B4 przestałem w pewnym monecie kontynuować ponieważ uświadomiłem sobie iż auto to nie jest niczym specjalnym, nie ma także żadnego znaczenia strategicznego w historii audi, a ja takiego auta właśnie pragnąłem, takie które samo w sobie będzie wyjątkowe. To B2 takim na pewno jest i dlatego warto poświęcić mu całą swoją uwagę.
Pięknie to ująłeś i tą wypowiedz muszę se gdzieś zapisać, aż się wzruszyłem <buu>
Oby więcej takich ludzi na forum, co prawda nie mam <quattro> ale to tylko miły dodatek do otoczki b2 (i nikomu tego nie zazdroszczę)
oo i tu widać kto mnie zna kto nie :mrgreen: duo i pantofel, heh <ok> co do B2 .. autko narazie stoi i czeka na fundusze, części się sukcesywnie zbierają natomiast remont auta przewiduję na najbliższą zimę. Może to i długo jednak auto będzie totalnie od podstaw budowane z dokładnym przemyśleniem dlatego to musi potrwać .. czekać trzeba, ale na takie efekty warto, ogólnie pozdrawiam i dzięki za odświeżenie kotleta
ps. nie bójcie się nie potnę jej :mrgreen:
ps. nie bójcie się nie potnę jej :mrgreen:
ostatnio ? to dawniej nie ? .. tak jak pisałem z samym autem jako takim nic się nie dzieje i długo dziać się nic specjalnego nie będzie bo pierwsze co planuję to totalne odświeżenie budy .. piach i ocynk, to czeka audiczkę zimą i dopiero po tym ruszy lawina .. a narazie zbieram graty do niej, także nie próżnuję a tak nawiasem to ja zawsze mówię, że pośpiech jest wsazany jedynie przy łapaniu komarów :mrgreen:Niki20 pisze:duo, dawaj jakieś newsy. :mrgreen: Podobno jakieś rarytasy się Ciebie ostatnio trzymają. :lol:
Ostatnio zmieniony 27 maja 2010, 23:55 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.