[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
duo kiedys pokazywał 90kę robioną w Cult/Rat, dla mnie to był najlepiej zapowiadajacy sie jego projekt
https://audi80.pl/audi-90-odratowane ... t29651.htm
https://audi80.pl/audi-90-odratowane ... t29651.htm
- Fighter001
- Forum Audi 80
Piekna i cudowna wrecz, mialem kiedys identyczna tylko bez quattro to auto ma dusze i napewno powroce do tego modelu. No i to nie prawda ze jest stara i awaryjna bo ja swoja mialem prawie 2 lata i tylko alternator padl no i drzewo ja zabilo ale dalej trzymam ja w garazu tak z sentymentu. :lol:
Czekamy na mody tylko nie kombinuj z wygladem bo w niej nie trzeba nic zmieiac :mrgreen:
Czekamy na mody tylko nie kombinuj z wygladem bo w niej nie trzeba nic zmieiac :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Na tyle ile znam DUO, to wiem, ze z auta sciganta nie zrobi. BEDZIE LOW RIDER. Poza tym DUO juz jest znany Policji
Ale zebys nie przedobrzyl, JAK TEN FACET, KTORY PRZYJECHAL NA ZLOT I ODRAZU ZOSTAL ZGARNIETY:
TUTEJSI POLICJANCI MYSLELI, ZE WLASCICIEL POTRZEBUJE POMOCY I WEZWALI STRAZ ))))
LUKASZ TRZYMAJ FASON!!
Ale zebys nie przedobrzyl, JAK TEN FACET, KTORY PRZYJECHAL NA ZLOT I ODRAZU ZOSTAL ZGARNIETY:
TUTEJSI POLICJANCI MYSLELI, ZE WLASCICIEL POTRZEBUJE POMOCY I WEZWALI STRAZ ))))
LUKASZ TRZYMAJ FASON!!
wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za wypowiedzi, bardzo miło się czyta 3 strony samych miłych komentarzy .. co do auta to powiem tak : samochodzik ma u mnie dożywocie i to on właśnie zajął puste miejsce w sercu po czarnej B4, która większość z was tak ciepło wspomina. Pijąc do Grincha wypowiedzi i czepliwości jego wiecznych do mojej osoby chciałbym powiedzieć coś wydaje mi się mądrego ( nie często mi się zdarza dlatego proszę o uwagę w tym momencie :mrgreen: ) otóż : "nie ma projektów nieskończonych , są tylko niekontynuowane" B4 przestałem w pewnym monecie kontynuować ponieważ uświadomiłem sobie iż auto to nie jest niczym specjalnym, nie ma także żadnego znaczenia strategicznego w historii audi, a ja takiego auta właśnie pragnąłem, takie które samo w sobie będzie wyjątkowe. To B2 takim na pewno jest i dlatego warto poświęcić mu całą swoją uwagę. Jak już mówiłem nie lubię planować, a tym bardziej opowiadać o planach, wszystko na bieżąco będę się starał wrzucać do tematu. Jako, że auto będzie całe gruntownie odrestaurowane, proszę nie spodziewać się wielkich efektów zbyt szybko. Zdradzę tylko iż wszystko co będzie możliwe wymienię na nowe z ASO oraz wypiaskuję dokładnie całą karoserie, to tak wstepnie .. reszta niech zostanie na razie tajemnicą :mrgreen: . Póki co trwają zbierane datki na prace oraz kompletowanie części ... póki co to na tyle, pozdrawiam.