[ B2 Quattro typ 85 LIFT ] remont generalny w toku
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
ja to bym widział jakąś porządną sesje nawet <ok>
ale jeśli zbierasz graty to zrób jeszcze jakieś fajne fotexy tego jak w "serii" wyglada, by później ludziska widzieli co pańcio potrafi porównując stare i zmodzone :mrgreen:
naszło mnie wizja na "pimp my audi", tam to zawsze na końcu pokazują przed i po zabiegu i myśle że to najciekawsza cześć programu
ale jeśli zbierasz graty to zrób jeszcze jakieś fajne fotexy tego jak w "serii" wyglada, by później ludziska widzieli co pańcio potrafi porównując stare i zmodzone :mrgreen:
naszło mnie wizja na "pimp my audi", tam to zawsze na końcu pokazują przed i po zabiegu i myśle że to najciekawsza cześć programu
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Ja dopiero dziś mam okazje się wypowiedzieć... Każdy w końcu dorasta do B2...i tym razem chyba tez tak jest Powodzenia...przypuszczalnie i Twój i mój projekt wyjedzie w tym samym czasie...chodzi mi o efekt końcowy
BTW...czy czasem nie masz w gratach frontu od USA/CH? U Ciebie będzie brzydko wyglądał :mrgreen:
BTW...czy czasem nie masz w gratach frontu od USA/CH? U Ciebie będzie brzydko wyglądał :mrgreen:
auto postawione w kąt w kwitniu przestąło tak do poniedziałku, kiedy to zapaliło z pierwszego i pokonało troche km dla rozprostowania kości .. po czym wróciło na swoje miejsce i stoi .. i będzie stało jeszcze troche, a efekt końcowy to naaaaprawdę daleko bo grubsze prace zacznę dopiero pod koniec najbliższej zimy - takie są plany, a to jeszcze zweryfikuje życie. Póki co zbierają się graty ps. jeżeli chodzi o oświetlenie to nazbierały sie wszystkie możliwe tyły i przody na żaden nie mogłem sięzdecydował i zagarnął w zasadzie wszystko co było od 90 przes 4000s do treserów itd itd .. coś tam się z tego ulepi, a raczej znajac mnie to ciągle wszystko bedzie ewoluować. Póki co mam konkretną wizję auta, ale przeciez wszystko z czasem bedzie sie zmieniać, a wtedy o czesci bedzie coraz trudniej wiec za wczasu trzeba o wszystkim myśleć bo jak sie robi stare auto to trzeba brać wszystko co jest - potem się będzie dumać w przyszłym tygodniu planuję ją troche ogarnąć bo w zasadzie od kupna oprócz zatankowania do pełna i przerejestrowania nic n nią nie robiłem i może faktycznie zrobie jakąś fajną sesję .. zobaczymy jak będzie z czasem.
pozdrawiam i dziękuję wszystkim za pamięć
pozdrawiam i dziękuję wszystkim za pamięć