To wy nie widzicie fotek? No wiesz B3 seryjnie przodu od B4 nie ma..wiec wnioskuje ze raczej nikt tak dla kaprysu nie zmienil maski itd.willi pisze:hmmm bita a gdzie to jest napisane :?:
[ Dodano: 2008-01-06, 21:05 ]
zapomniał bym
ładna jest tylko gdzie te fotki :?:
[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
Zmienisz maske i zadam Ci takie samo pytanie, jak bita była. Bo niestety takie są realia jak wieszhmmm no niewiem u mnie maska od B4 leży pół roku i coś niemam natchnienia na założenie jej :mrgreen: może komuś zbrzydł przód B3 i zrobił sobie B4
a tak wogóle to nie trzeba wtedy zmieniać błotników przednich pytam z ciekawości :?:
Wydaje mi się że nie trzeba zmieniać błotników.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
no byla walnieta jak ja kupilem ale lekko ucierpial zderzak i maska i sa to blotniki od b4 a i blenda jest oryginalna i nie bralem jej od zadnej 90
[ Dodano: 2008-01-18, 12:01 ]
zamontowalem wspomaganie niedluga wstawie fotki
[ Dodano: 2009-01-12, 21:06 ]
Hejka. Dawno mni enie bylo i si etroche pozmienialo CB zakupilem wiec postaram sie w najblizsyzb czasie wstawic fotki z zewnatrz jak i wewnatrz bo przciez dawno nie bylo realnych fotek. Niestety autko znowy jest na stalusach jednak wstawie kiedys tez na aluskach
[ Dodano: 2008-01-18, 12:01 ]
zamontowalem wspomaganie niedluga wstawie fotki
[ Dodano: 2009-01-12, 21:06 ]
Hejka. Dawno mni enie bylo i si etroche pozmienialo CB zakupilem wiec postaram sie w najblizsyzb czasie wstawic fotki z zewnatrz jak i wewnatrz bo przciez dawno nie bylo realnych fotek. Niestety autko znowy jest na stalusach jednak wstawie kiedys tez na aluskach
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
El szybki i lusterka mam właśnie załatwione od kolegi jednak muszę poczekać kiedy będzie go złomował Przód mi się podoba !! Jedynie chciałbym zamontować zderzak od qpejki i lampy zespolone (najlepiej soczewki) jednak najpierw muszę kaskę odłożyć. Dziura mi tak bardzo nie przeszkadza, ale przydały by się przełączniki jakieś aby ładniej to wyglądało w nocy. Aha i postaram się wjechać autkiem na jakąś sesyjkę w lesie i wtedy zamieszczę fotki, bo wstyd mi tak podwórek pokazywać :oops: Jednak jak chcecie to mogę je na mini ogrodzie porobić
-
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kolego bez chłodnicy od klimy to nawet układu nie połączysz i zwróć uwagę na twoją pisownię. O ile się nie mylę freon wchodzi do osuszacza. Klima już działa ponieważ były problemy ze szczelnością i w ogóle z nabiciem tego czynnika R12. Jednak pojechałem do gości z Moszczanki i nabili mi ją na miejscu Klima działa super i nie ma to jak ten chłodek. Zdjęcia autka z masą dodatkowa 30 kg podam jeszcze dzisiaj ale tylko z podwórka, ponieważ nie ma ojca a po drodze publicznej nie za bardzo mogę jeździć autkiem
PS. Na montaż czekają już elektryczne szybki i elektryczne i podgrzewane lusterka.
PS. Na montaż czekają już elektryczne szybki i elektryczne i podgrzewane lusterka.
Bardzo ciekawy projekt codo przodu twojej B3 mi nie przeszkadza wszyscy robią tak jak mają ochote ja to chyba całkiem mam przód mojej audi mało spotykany no ale... chciałe spytać o klimatyzacje :mrgreen: bo mam plany sprzedać mą audi i kupic coś na nowy rok z klimatyzacją ale jesli by istniała możliwość instalacji u mnie też to bym ją zostawił wiec chciałem zapytać gdzie udało ci sie zakupić komplet i czy wies zmozę czy jest możliwość instalacji do mojej 1.8 z góry dzięki za odpowiedz..
ps. uwienczeniem twoich prac na koniec pewnie będą jakieś aluski ... do czarnego auta polecam Czarne :mrgreen:
ps. uwienczeniem twoich prac na koniec pewnie będą jakieś aluski ... do czarnego auta polecam Czarne :mrgreen: