[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
nie rozumiem takich postów, panuje tu takie przekonanie , że każda b3 z frontem od b4 musi być bita, a w przynajmniej 50% tak nie jest.zgredek27 pisze:Wygląda ładnie, wypas też niczego sobie. A bardzo bita w przód była?
+za blende od 90ki
A audiczka ładna, fajnie wygląda z frontem od b4, sam będę musiał się zabrać na wiosnę z wymianą przednich błotników i zderzaków od b4, zapraszam do oceny mojej audi
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No niestety tak tu jestArtur_Lbn pisze:panuje tu takie przekonanie , że każda b3 z frontem od b4 musi być bita

ale u Ciebie to wygląda spoko.Audi Sport pisze:Ja sam zamierzam powrócić do przodu ori b3, bo to mi się jakoś nie widzi.
i tak zrobię, lecz na razie Audi ma jeździć i tylko drobne drobiazgi będę ulepszał, bo kaski brak i na dodatek w tym roku ta matura....Audi Sport pisze:A jeśli masz już zmieniać na b4 przód to jak pisałeś zmień błotniki, zderzak, lampy aby to jakoś wyglądało
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No ja też na razie mam przestój. Musze graty po opylać, bo miejsca aż brakArtur_Lbn pisze:tylko drobne drobiazgi będę ulepszał, bo kaski brak i na dodatek w tym roku ta matura

- Audi Sport
- Forum Audi 80
No faktycznie patrząc na przód auta wygląda identycznie jak b4. Brakuje mi jedynie listw gumowych przymocowanych na masce które nachodzą na lampy po zamknięciu jej.ATLAS pisze:Faktycznie u Ciebie wygląda to dobrzemoże to zasługa ciemnego lakieru i dobrego spasowania elementów?
Na montaż czaka moduł AC/BC, zbiorniczek spryskiwaczy z pompką, el. szyby na 4 drzwi i el. lusterka, przycisk do zmieniania funkcji w BC, moduł (Audi Duo Sound - taki rogalik an tylnej półce), półeczka pod 4 przyciski i mały schowek, oryginalny centralny zamek na 4 drzwi i bagażnik. Może czegoś zapomniałem ale sporo tego jestATLAS pisze:co dalej?

- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie zawstydzaj mnie :oops: To przecie zwykła b3 z ryjkiem od b4coobas pisze:Ładna ta Twoja Audi <ok> <ok>

Zależy o co Ci chodzi. Seryjnie to nawet w b4 nie montowano. Daszki są z b3 jednak od wersji z szybrem i mają inny materiał na sobie i chyba zmienię je na te od b4 w wersji bez szybra (z innego tworzywa są pokryte daszki jak i podsufitka). Takie daszki są bardziej dostępne w A 90 jednak od b4 niczym się nie różnią :mrgreen:coobas pisze:czy podświetlane daszki były montowane seryjnie w b3 czy sa one załozone od b4?
Jak jest wszystko dobrze spasowane to mi nie przeszkadza osobiście ryjek b4 na b3Audi Sport pisze:Nie zawstydzaj mnie :oops: To przecie zwykła b3 z ryjkiem od b4coobas pisze:Ładna ta Twoja Audi <ok> <ok>![]()
Zależy o co Ci chodzi. Seryjnie to nawet w b4 nie montowano. Daszki są z b3 jednak od wersji z szybrem i mają inny materiał na sobie i chyba zmienię je na te od b4 w wersji bez szybra (z innego tworzywa są pokryte daszki jak i podsufitka). Takie daszki są bardziej dostępne w A 90 jednak od b4 niczym się nie różnią :mrgreen:coobas pisze:czy podświetlane daszki były montowane seryjnie w b3 czy sa one załozone od b4?

A tak poza tym to autko zadbane i widze ze sie dzieje w temacie

- Audi Sport
- Forum Audi 80
Staram się ile mogę. Fajnie, że ktoś to docenia.Afdi87 pisze:jak na swoj wiek, to ladnie lecisz z modami <ok>
No fajne to to jest. Bardzo przydaję się w nocy np. przy szukaniu kluczy tip., bo na prawdę daje to nieźleAfdi87 pisze:narobiles mi smaka na te podswietlane daszki

No lakier bardzo mi się podobaAfdi87 pisze:Ladna masz czarnulke

Graty, będa montowane na wiosnę, albo jak się trochę ociepliAfdi87 pisze:jak zamontujesz w niej te wszystkie graty, co wypisales, to bede pelen podziwu <ok>

Oj wiedziała w kogo gust trafić. Powiedz co Ci się podoba królu mechanicznej soczystej czerwieni :mrgreen: :?:Słonik pisze:podbaja mi sie rzeczy w ktore ja doposazasz.
O dziękuję za komplement, ale i tak twoja ma lepiejSłonik pisze:Widac ze Audik jest w dobrych rekach.

No mi to też za bardzo nie przeszkadza, bo naprawdę nieźle się to ogólnie prezentuję. Jednak brakuję mi przodku od b3 i ogólnie chciałbym widzieć jak ona by z ori przodkiem wyglądała, ponieważ przodek od b4 to ona ma już od 97r. jak ja ojciec przygarnął, a ja wtedy 2 lata miałemcoobas pisze:Jak jest wszystko dobrze spasowane to mi nie przeszkadza osobiście ryjek b4 na b3