[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
nie rozumiem takich postów, panuje tu takie przekonanie , że każda b3 z frontem od b4 musi być bita, a w przynajmniej 50% tak nie jest.zgredek27 pisze:Wygląda ładnie, wypas też niczego sobie. A bardzo bita w przód była?
+za blende od 90ki
A audiczka ładna, fajnie wygląda z frontem od b4, sam będę musiał się zabrać na wiosnę z wymianą przednich błotników i zderzaków od b4, zapraszam do oceny mojej audi
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No niestety tak tu jest Widzisz jeden ma diesla, bo albo jeździ dużo albo sknerzy to w większości przypadków jak takie auto puknie no to wymieni na to co jest tańsze a maskę od b4 po znajomości dostać może, bo po prostu więcej tego jeździ. Ja sam zamierzam powrócić do przodu ori b3, bo to mi się jakoś nie widzi. To jest ogólnie ojca wizja z 97r Uwierz mi ori przodek z dokładką kamei i halogenami to kozak i tyle A jeśli masz już zmieniać na b4 przód to jak pisałeś zmień błotniki, zderzak, lampy aby to jakoś wyglądałoArtur_Lbn pisze:panuje tu takie przekonanie , że każda b3 z frontem od b4 musi być bita
ale u Ciebie to wygląda spoko.Audi Sport pisze:Ja sam zamierzam powrócić do przodu ori b3, bo to mi się jakoś nie widzi.
i tak zrobię, lecz na razie Audi ma jeździć i tylko drobne drobiazgi będę ulepszał, bo kaski brak i na dodatek w tym roku ta matura....Audi Sport pisze:A jeśli masz już zmieniać na b4 przód to jak pisałeś zmień błotniki, zderzak, lampy aby to jakoś wyglądało
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No ja też na razie mam przestój. Musze graty po opylać, bo miejsca aż brak Teraz przymierzam się do kupna satynki i czas wymienić podświetlenie licznika, dodatkowych zegarów i panelu nawiewów na krwistą czerwień dzięki diodom SMD Co myślisz na to aby wpakować tylną półkę z roletą i zmienić ten "mech" na niej na czarną lub ciemno szarą alcantarę ??Artur_Lbn pisze:tylko drobne drobiazgi będę ulepszał, bo kaski brak i na dodatek w tym roku ta matura
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No faktycznie patrząc na przód auta wygląda identycznie jak b4. Brakuje mi jedynie listw gumowych przymocowanych na masce które nachodzą na lampy po zamknięciu jej.ATLAS pisze:Faktycznie u Ciebie wygląda to dobrze może to zasługa ciemnego lakieru i dobrego spasowania elementów?
Na montaż czaka moduł AC/BC, zbiorniczek spryskiwaczy z pompką, el. szyby na 4 drzwi i el. lusterka, przycisk do zmieniania funkcji w BC, moduł (Audi Duo Sound - taki rogalik an tylnej półce), półeczka pod 4 przyciski i mały schowek, oryginalny centralny zamek na 4 drzwi i bagażnik. Może czegoś zapomniałem ale sporo tego jest Większość masz opisaną na pierwszej stronie. Aha i jeszcze tunele nawiewowe na nogi pasażerów tylnej kanapy czekają, bo trzeba było tatusiowi na gwiazdkę coś kupić Co sądzisz aby dać tylną półkę z roletą i zmienić ten meszek na niej na alcantarę ?? Ogólnie prace idą wolno, ponieważ kasa blokuję a pracy nie mam z racji wieku więc na telefonach tylko dorabiam na gratyATLAS pisze:co dalej?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie zawstydzaj mnie :oops: To przecie zwykła b3 z ryjkiem od b4coobas pisze:Ładna ta Twoja Audi <ok> <ok>
Zależy o co Ci chodzi. Seryjnie to nawet w b4 nie montowano. Daszki są z b3 jednak od wersji z szybrem i mają inny materiał na sobie i chyba zmienię je na te od b4 w wersji bez szybra (z innego tworzywa są pokryte daszki jak i podsufitka). Takie daszki są bardziej dostępne w A 90 jednak od b4 niczym się nie różnią :mrgreen:coobas pisze:czy podświetlane daszki były montowane seryjnie w b3 czy sa one załozone od b4?
Jak jest wszystko dobrze spasowane to mi nie przeszkadza osobiście ryjek b4 na b3Audi Sport pisze:Nie zawstydzaj mnie :oops: To przecie zwykła b3 z ryjkiem od b4coobas pisze:Ładna ta Twoja Audi <ok> <ok>
Zależy o co Ci chodzi. Seryjnie to nawet w b4 nie montowano. Daszki są z b3 jednak od wersji z szybrem i mają inny materiał na sobie i chyba zmienię je na te od b4 w wersji bez szybra (z innego tworzywa są pokryte daszki jak i podsufitka). Takie daszki są bardziej dostępne w A 90 jednak od b4 niczym się nie różnią :mrgreen:coobas pisze:czy podświetlane daszki były montowane seryjnie w b3 czy sa one załozone od b4?
A tak poza tym to autko zadbane i widze ze sie dzieje w temacie
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Staram się ile mogę. Fajnie, że ktoś to docenia.Afdi87 pisze:jak na swoj wiek, to ladnie lecisz z modami <ok>
No fajne to to jest. Bardzo przydaję się w nocy np. przy szukaniu kluczy tip., bo na prawdę daje to nieźle Włączając daszki całe auto się oświetlaAfdi87 pisze:narobiles mi smaka na te podswietlane daszki
No lakier bardzo mi się podobaAfdi87 pisze:Ladna masz czarnulke
Graty, będa montowane na wiosnę, albo jak się trochę ociepliAfdi87 pisze:jak zamontujesz w niej te wszystkie graty, co wypisales, to bede pelen podziwu <ok>
Oj wiedziała w kogo gust trafić. Powiedz co Ci się podoba królu mechanicznej soczystej czerwieni :mrgreen: :?:Słonik pisze:podbaja mi sie rzeczy w ktore ja doposazasz.
O dziękuję za komplement, ale i tak twoja ma lepiejSłonik pisze:Widac ze Audik jest w dobrych rekach.
No mi to też za bardzo nie przeszkadza, bo naprawdę nieźle się to ogólnie prezentuję. Jednak brakuję mi przodku od b3 i ogólnie chciałbym widzieć jak ona by z ori przodkiem wyglądała, ponieważ przodek od b4 to ona ma już od 97r. jak ja ojciec przygarnął, a ja wtedy 2 lata miałemcoobas pisze:Jak jest wszystko dobrze spasowane to mi nie przeszkadza osobiście ryjek b4 na b3