[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie na razie nie mam zamiaru jej sciagac, bo wszystko jest w jak najlepszym pozadku no chyba, ze bede climatronik montowalpawel_m pisze:Będziesz ściągał deskę rozdzielczą?
Ok nie ma problemu ale dopiero po 3 stycznia, bo teraz jetem za granica. No wiem wiem go..o widacwujo1 pisze:Audi Sport jest możliwość zdjęcia tej tylnej dokładki popielniczki US ?? bo na tych fotach co zapodałeś to g... widać można prosić o jakieś lepsze foto
Dokladnie tak nawiasem mowiac to montaz byl latwy i przyjemny tylko gorzej ze znalezieniem tego hehe A wlasnie montowales sobie podcisnienie do tej klimy :?:Niki20 pisze:Audi Sport podciśnienie od serwa podciągnąłeś??
PS. Jak tam przebiegl montaz. mocno chlodzi i na jaki czynnik Ci to styka :?:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Najpierw przodzik z B3 będzie potem się będziemy w Kamei bawićproket pisze:Również widzę tutaj Kamei <ok>
Montaż rączek z lampkami Stage 1 :!:
8.02.2011r.
Montaż lampek czarnych oczywiście jak fabryka nakazała z okrągłymi lampkami. Na razie jest stage 1, jutro ciąg dalszy. Otwór po starej rączce będzie zaślepiony jak tylko odcisk po niej się uleży.
Fotki <aparat>:
PS. Podziękowania dla GerB3 za namierzenie tych fantów <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak to było do mnie, to kolego zwróć uwagę na to, że jak skończę projekt to będzie to pełnoprawne 90. Bo będzie miało chromy na zderzakach, listwach oraz dookoła szyb (tak, tak, wierna replika 90, którą śmiało można nazwać Audi 90).Audi Sport pisze:Środek mam taki jak w sporcie jedynie mi tunelu na narty brakuję aby to był pełnoprawny sport :mrgreen: Nie czepiaj się, sam masz "Das Orginal", a chcesz grill z 90'tki zakładać Inni z 80 zmieniają nazwę modelową na 90, a to już jest mega profanacja
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakto nie będzie ? <lol>GerB3 pisze:Póki co oryginalny jest :lol:Audi Sport pisze:a chcesz grill z 90'tki zakładać
Tak jak z 80ki nie bedzie 90ka, tak ze zwykłej 2,0 nie będzie Sporta a znaczki to ludzie sobie mogą lepić różne na klapę i deskę <ok>
Sama karoseria jest taka sama, tak więc po zamontowaniu świateł, zderzaków, listew bocznych i tych dookoła szyb w wersji z chromem mamy prawdziwe 90 z 80tki
U mnie będzie jeszcze tapicerka welurowa z 90