[B3 1.8]-BeCzy typ89 by Robertas, pakiet zima ;) s10
- robertas1.8
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- krzysiek11
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Myślałem długo jak to zrobić, i w końcu pozostało na tym że zrobiłem to z jednego kawałka płyty, a potem ją przeciąłem na 2 częsci. Żałowałem troche że to nie będzie w jednym kawałku, bo sie obawiałem tego że będzie mi latać albo że bedzie krzywo. Jednak wyszło idealnie i wygląda tak jakby była zrobiona z 1 kawałka. Wszystko patrzy prosto.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2008, 12:54 przez robertas1.8, łącznie zmieniany 1 raz.
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Ostatnio coś mnie natchnęło i zakupczyłem sobie nowy gadżecik w postaci GPS'a więc sie pochwale. Produkt firmy NDrive może marka nie zabardzo ale sprzęcik jest gites i ma wiele przydatnych funkcji bo prócz samej nawigacji, jest to fajna zabawka oferujaca obsługe mp3, filmów video, gier, przeglądarki zdjęć, a dzięki wbudowanemu bluetooth i nadajnikowi fm można zrobić z niej zestaw głośnomówiący podpięty pod system audio w aucie bez używania jakicholwiek kabli :mrgreen: Ogólnie fajna sprawa
A tu już w autku :mrgreen:
Wypolerowałem też tę niechlubną końcówke :oops:
Grzebiąc jeszcze w kompie, znalazłem kilka fotek z serii "jak to Audi wyglądała dawniej" więc i też je zamieszcze
Jeszcze na pomarańczkach
Już na białaskach :mrgreen:
I seria teraźniejsza
I to co w duszy gra
A tu już w autku :mrgreen:
Wypolerowałem też tę niechlubną końcówke :oops:
Grzebiąc jeszcze w kompie, znalazłem kilka fotek z serii "jak to Audi wyglądała dawniej" więc i też je zamieszcze
Jeszcze na pomarańczkach
Już na białaskach :mrgreen:
I seria teraźniejsza
I to co w duszy gra