Zakupiona 4 stycznia, rocznik 1991, silnik 1.8 PM bez gazu i ogólnie to golas z lotką Kamei, choć co jest ciekawostką to jeszcze czarne tablice

Z tego co udało mi się zdekodować z naklejki to podgrzewane lusterka, po za tym szyber maualny i trochę poniszczony środek.
Co do planów, póki co muszę zdecydować jak długo to auto ze mną będzie

Na pewno na pierwszy ogień świece, kable, paleci kopułka. Dziś wykręciłem świece to wyglądają nie za ciekawie:
Też kwestia taka, czy zostawić w oryginale i sprzedać czy dziubać zabawkę którą miał być Golf ale niestety za dużo wyszło

Tu mam zdrową, nie bitą bude z ładnym lakierem, na fotkach nie widać, ale jak tylko wiosna to korekta zostanie zrobiona

Wstępny plan wizualny na B3 jest taki żeby założyć kompletny front z Coupe
lub coś podobnego, na tył czerwone lampy z Avanta B4, kółko pokroju Artec L chyba że jakaś inna skręcanka się trafi, budowa air ride albo rzeźba z gwintem.
Co do środka to podobno na przód pasują z Golfa mk3, to Recaro starszego typu bez napisó GTI i kanapa obszyta materiałem z kanapy z Golfa. Elektryka szyberdachu, elektryka szyb, lusterek i może klimatyzacja manualna. Z mechanicznych to dołożenie wsppomagania, trochę pobawianie się z wydechem bo jakiś "sportowy" ktoś założył

Do tej pory zrobiłem nią może z 200km, bo zimówki ma nie najlepsze a tak to stoi sobie pod wiatą