Musze przyznac ze teraz przod auta nabrał charakteru, wszystko tak fajnie sie ze soba zgrywa, a czern do koloru auta super pasuje tylko faktycznie pokombinuj z tym zderzakiem jeszcze.
duo pisze:etam pojde dalej ... progi maluj na srebrno zeby jedna linia była ... :mrgreen:
Zgadzam się z tobą, w przyszłym tygodniu jak znajdę troszkę czasu to prysnę je w kolor, już dawno to miałem uczynić..., ale listwy gumowe pod drzwiami zostają czarne. Pozdrawiam!
Żo pisze:Świetnie wygląda twoaj niunia. <ok> Zwłaszcza z przodu - zawsze mi się podobały lampy z 90 i do tego ten grill. Tylny zderzak to oryginał czy z B4??
Zderzak tylni jest ori z 90-tki z chromem co niespecjalnie współgra z przednim coupe (bez chromu). Pozdrawiam!
Jeśli już masz tak zmodzoną furkę to koniecznie pomaluj progi w kolor nadwozia, wtedy patrząc z boku zachowana będzie dolna linia samochodu. Pyszczek gites <ok>
Mam dwie świeże fotki ale niestety z braku czasu jeszcze nie polakierowałem swoich progów...(z zawodu jestem lakiernikiem ale niestety dla własnego auta mam zbyt mało czasu), już mam oponki 195,45,15 i w przyszłym tyg. będą założone (zawsze to troszkę bliżej asfaltu :lol: )Pozdrawiam!