[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
Jakie ładne kolo <ok>
PS-Zegarek ci sie spieszy
PS-Zegarek ci sie spieszy
A potem mnóstwo papieru sciernego, wody, pasty, tarcz filcowych i bawelnianych, po drodze ku...denerwujesz sie ze ci nie wyszło jak byś chciał miotajac szliferka kątowa o sciane, kombinujac na tysiac roznych sposobow az wreszcie po kilkunastu godzinach stwierdzasz ze na poczatku i tak było najlepiej i robisz od poczatku tak jak za pierwszym razem aby zobaczyc tego bezcennego banana na twarzy wlascicielaBartiss pisze:a teraz po kolei jak to zrobiłeś? Scansol a potem? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 00:07 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
gornik, 205/50 >>takie<<
No i dobrze to Słonik opisał tak realistycznie, nikt tego lepiej niż on nie opisze. Prawda jest taka że te felgi są ze specyficznego stopu, i nigdy nie będą się błyszczeć idealnie. Jednak są bliskie ideałowi 8-) za co jeszcze raz serdecznie dziękuje wykonawcy tej robótki <ok> tym bardziej że fele stawiały opór. :mrgreen:
Koła będą dopiero za miesiąc bo póki co kaprysy pogody zniechęcają mnie do polerki. W warszawie jak tylko w nocy temperatura spada poniżej 0 stopni to od razu sypią pare ton soli. To ja dziękuje, póki co.
No i dobrze to Słonik opisał tak realistycznie, nikt tego lepiej niż on nie opisze. Prawda jest taka że te felgi są ze specyficznego stopu, i nigdy nie będą się błyszczeć idealnie. Jednak są bliskie ideałowi 8-) za co jeszcze raz serdecznie dziękuje wykonawcy tej robótki <ok> tym bardziej że fele stawiały opór. :mrgreen:
Koła będą dopiero za miesiąc bo póki co kaprysy pogody zniechęcają mnie do polerki. W warszawie jak tylko w nocy temperatura spada poniżej 0 stopni to od razu sypią pare ton soli. To ja dziękuje, póki co.
O widzę że kolega posiada taką samą tapicerkę klapy bagażnika jak niedawno dorwałem :mrgreen:
Koło bardzo ładne i polerka wyszła mu na dobre, oczywiście furka też, bardzo lubię zadbane b3-ki <ok>
Muszę jednak przyznać że "mój czarnuch" się aż tak nie błyszczy, ale na wiosnę musi się to zmienić <mikolaj>
Koło bardzo ładne i polerka wyszła mu na dobre, oczywiście furka też, bardzo lubię zadbane b3-ki <ok>
Muszę jednak przyznać że "mój czarnuch" się aż tak nie błyszczy, ale na wiosnę musi się to zmienić <mikolaj>
peter_k, to możesz się uważać za szczęściarza bo to rzadki fant,i wielu by chciało go mieć.
Olszak, wiadomo wszystko w swoim czasie, jak wiesz to nie wszystko co mi siedzi w głowie ale trzeba w czasie rozłożyć dalsze mody. Ale powoli do przodu to najważniejsze.
PS
Kamilu ubrałeś już nowy letni setup na auto? Bo myśleli my że będziesz w niedziele i pooglądamy zakup Twój w akcji .
Olszak, wiadomo wszystko w swoim czasie, jak wiesz to nie wszystko co mi siedzi w głowie ale trzeba w czasie rozłożyć dalsze mody. Ale powoli do przodu to najważniejsze.
PS
Kamilu ubrałeś już nowy letni setup na auto? Bo myśleli my że będziesz w niedziele i pooglądamy zakup Twój w akcji .
To rob jak najszybciej bo ja tez mam taki plan i chcialbym zobaczyc jak to wygladakacper85 pisze:keczy, coś do -40 jest w planach.
Tego nie polecam bo u mnie w standardzie jest -20 i praktycznie tego nie widac ale . Masz zdjecie moich poprzednich oooo, w tej zielonej jest -20, kolo 205/45/16kacper85 pisze:Najchętniej -25