[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
keczy, dobrze mówisz też bym chciał -40 <ok> , jednak pamiętaj że moje opony będą miały wyższy profil niż te twoje ze zdjęcia. Mi pasuje taka wysokość jak ze zdjęcia. Według mnie -25 lub -20 było by idealnie żeby nie zarżnąć audika na Stołecznych dziurach a i móc przycisnąć. Weź też pod uwage że musiałbym jakoś usztywnić zawias, twardsze sprężyny, czy coś, co by nie tarło nic przy byle okazji. Nadal chciałbym móc coś więcej przewieźć niż 2 osoby. :roll:
No fakt zapomnialem o dziurach :oops: To kupuj spokojnie te -20 bo w tej zielonej przy pelnym skladzie nic nie tarlo, zanim pozbylem sie tego autka zalozylem na przod oponki 205/50/16 i bylo jeszcze troszke luzu...kacper85 pisze:Według mnie -25 lub -20 było by idealnie żeby nie zarżnąć audika na Stołecznych dziurach a i móc przycisnąć. Weź też pod uwage że musiałbym jakoś usztywnić zawias, twardsze sprężyny, czy coś, co by nie tarło nic przy byle okazji. Nadal chciałbym móc coś więcej przewieźć niż 2 osoby.
Pewnie mozna je kupic w kazdym sklepie moto podajac ze chcesz od wersji 16v ktora byla zglebiona w standardzie jak kolega GerB3 napisal. Co do koloru to moje sa cale czarne, mozliwe ze brudnemotowalus pisze:a nie orientujecie sie gdzie mozna takie sprezyny najlepiej dostac jako nowe? wiem ze ori sprezyny mialy odpowiedniej barwy kropki tylko nie wiem jakiego koloru byly wlasnie te -20mm
Seryjne -20 sa czarne, zreszta kolor sprezyn nie gra roli bo to tylko producenta widzimisie. -20 mozna kupic kupujac sprezyny od wersji Audi ktore było obnizone tak fabrycznie np. Sport Edition w przypadku B3 , pozatym nie wiem nie szukałem ale http://www.darstuning.com.pl/search.php moze maja takie Jamexy, -40 napewno, -60 tez. Zapytajcie o -20 przez maila <ok>
Ja się rozglądam bardziej za kompletem od razu.Bo tak to nie wiadomo jak same sprężyny zmienią właściwości zawieszenia. Te z żallegro TA Technix lub GT Cupline wogóle się do czegoś nadają? Bo widziałem że do jakichś 9 stów można już kupić spokojnie tylko nie wiem ile to warte. Czy lepiej wstawić ori komplet ze Sport-a? Tylko ile ori kosztuje?
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Wymienią jak za nią zapłacisz Niestety to nie tak że dajesz wąską a dostajesz kwadrat. Procedura jak przy zgubieniu tablicy chyba, ale jeszcze nie zmieniałem to nie wiem dokładnie. A i jeśli masz blachy z flagą polski to musisz wymienić obie na tablice z flagą unii, wtedy drożej jest. Może się kolega pandamix wypowie bo ma usa i kwadratową blachę.zawodnik88 pisze:Pieknie wyszła ta polerka kółek
a jeszcze jedno koledzy ja to jest z lampami us/japan na tył czy wymienią w wydziale komunikacji szeroką tablice na wąską ?
Dokładnie Przerabiałem to w zeszłym miesiącu :mrgreen:kacper85 pisze:A i jeśli masz blachy z flagą polski to musisz wymienić obie na tablice z flagą unii, wtedy drożej jest. Może się kolega pandamix wypowie bo ma usa i kwadratową blachę.
kacper85, Interesuje mnie tapcerka ta tylnej klapie, bo zauważyłem takie cuś u ciebie i jest ładnie spasowane. Masz to orginalnie czy sam robiłeś?
Kolego taka tapicerka to oryginał do B3 ale prawie niespotykana, a jeszcze ze wszystkimi zaczepami to już w ogóle masakra jest. Sam też taką mam ale nie mam wszystkich zaczepów i trochę mi wisi :evil: A dokupić nie bardzo się da, chyba że w salonie ...maniek75 pisze:Dokładnie Przerabiałem to w zeszłym miesiącu :mrgreen:kacper85 pisze:A i jeśli masz blachy z flagą polski to musisz wymienić obie na tablice z flagą unii, wtedy drożej jest. Może się kolega pandamix wypowie bo ma usa i kwadratową blachę.
kacper85, Interesuje mnie tapcerka ta tylnej klapie, bo zauważyłem takie cuś u ciebie i jest ładnie spasowane. Masz to orginalnie czy sam robiłeś?