Jakby była mniejsza to by jakoś lepiej to wyglądało, bo teraz bije po oczach. Albo już by lepiej wyglądało to pod halogenem i czarna naklejka i oczywiście mniejsza trochęgornik pisze:Siedzi i będzie siedzieć tam naklejka, nigdzie się nie wybiera. Nie wiem co jej się uczepiliście tak <buu>
B4 DTM Competition quattro.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
przyklej sobie jeszcze z przodu na miejsce słonecznika, na cała tylna szybe, na wlew paliwa, jaszczurke na klape wtedy bedziesz full wypas quattro kozak :mrgreen:
Jeden znak quattro masz już w grillu więc po co ci wiecej. Ogarniam swoje oczy miałes fajna fure ale teraz to juz przesada, zresztą kazdy ma swoj gust Pozdrogornik pisze:Marcin19l jedna naklejka z przodu to obwieszanie, chłopak ogarnij oczy.
oj bo jeden powiedział, że nie i każdy będzie już jechał przez 2 strony tego tematu, bo nic sensownego nie wymyśli. Każdy ma swój gust, nie każdemu dogodzisz. To jest Twoje auto i to Ty w nim rządzisz <ok>Siedzi i będzie siedzieć tam naklejka, nigdzie się nie wybiera. Nie wiem co jej się uczepiliście tak <buu>
Pozostawię to bez komentarza.Marcin19l pisze:przyklej sobie jeszcze z przodu na miejsce słonecznika, na cała tylna szybe, na wlew paliwa, jaszczurke na klape wtedy bedziesz full wypas quattro kozak :mrgreen:
PozdrOoo Bracie :mrgreen:
Wannaaaa Haaaa :!:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
a to więcej niż jedna osoba nie może mieć podobnego spojrzenia na coś? kazdy napisał co o tym myśli, a kolega gornik chwali sobie tą naklejkę więc ją ma Jego auto, jemu się podoba, a my tylko SUGERUJEMY nasze zdanie (bo od tego właśnie jest forum)MIODEK pisze:Dobrze powiedziane Swoje Zdanie , a nie powtarzać się, bo reszta tak uważa to i ja tak napiszę <ok>KaZi_2005 pisze:swoje zdanie na jego temat
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nikt tu się nie powtarzą i nie jest za resztą, sledziłem ten temat i podobały mi się mody przeprowadzone przez gornik, jak do tej pory Ale ten znaczek nie jest fajny cały przód zrobiony na czarno a znaczek białyMIODEK pisze:a nie powtarzać się, bo reszta tak uważa to i ja tak napiszę
koniecgornik Twój cyrk, twoje małpy Oczywiście bez urazy
Chłopaki naklejka jest biała bo dla kontrastu, mi się podoba. W końcu jej demontaż to 30 sekund, więc nie ma o czym pisać.Marcin19l pisze:Nikt tu się nie powtarzą i nie jest za resztą, sledziłem ten temat i podobały mi się mody przeprowadzone przez gornik, jak do tej pory Ale ten znaczek nie jest fajny cały przód zrobiony na czarno a znaczek białyMIODEK pisze:a nie powtarzać się, bo reszta tak uważa to i ja tak napiszękoniecgornik Twój cyrk, twoje małpy Oczywiście bez urazy
Musicie zobaczyć ja na żywo, a ja się postaram o inne zdjęcie. Może na foto źle wyszła bo w rzeczywistości komentarze są pozytywne.
Oczywiście macie prawo wyrażać swoje zdanie i konstruktywna krytyka jest wskazana.
Pozdro.
Re: [B4 Competition] quattro. Recaro inside + drobiazgi.
klimatyzacja manualna(wszystko chodzi oczywiście)--
górnik napisałeś ze klima chodzi tzn. ze zakładałeś ją bo seryjnie nie było, powiedz taki biznes się opłaca? ja ma tdi-ka z94r no i się zastanawiam nad założeniem,
a swoja droga masz bardzo piękną ślicznotkę, jednym słowem dba się i ma się <ok>
pozdrawiam
tefio
górnik napisałeś ze klima chodzi tzn. ze zakładałeś ją bo seryjnie nie było, powiedz taki biznes się opłaca? ja ma tdi-ka z94r no i się zastanawiam nad założeniem,
a swoja droga masz bardzo piękną ślicznotkę, jednym słowem dba się i ma się <ok>
pozdrawiam
tefio
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Czemu miała by nie chodzić :?: Jeśli nie zamierzasz w najbliższym czasie zmieniać autka to jak najbardziej się opłaca. Wszystko zależy za ile ją kupisz i od twoich zdolności manualnych, bo żaden mechanik się tego za 200 zł nie podejmie. Ja też zakładałem klimę i nie jest to jakaś filozofia. Najtrudniejsze z tego to zrobić dziury na węże do nagrzewnicy i wężyk od skraplacza 8-)tefio pisze:górnik napisałeś ze klima chodzi tzn. ze zakładałeś ją bo seryjnie nie było, powiedz taki biznes się opłaca? ja ma tdi-ka z94r no i się zastanawiam nad założeniem,
O qrde Bartek jak to się stało że ja do tej pory twojego compi nie skomentowałem :roll:
Jest piękna i te zmiany na wielki plus <ok> Widziałem na V urodzinach klubu więc wiem co mówię zadbana i wychuchana jak tylko się da <ok> Jeszcze tylko wrezasz soczewkę BI i będzie malina.
Ale foteliki to mamy mega wygodne <tance> a ja jestem tyle w tyle przez te posprzedawane graty <mur> dopiero wracam do tego jak było wcześniej a kiedy jeszcze nowe mody
Pozdro
Jest piękna i te zmiany na wielki plus <ok> Widziałem na V urodzinach klubu więc wiem co mówię zadbana i wychuchana jak tylko się da <ok> Jeszcze tylko wrezasz soczewkę BI i będzie malina.
Ale foteliki to mamy mega wygodne <tance> a ja jestem tyle w tyle przez te posprzedawane graty <mur> dopiero wracam do tego jak było wcześniej a kiedy jeszcze nowe mody
Pozdro