B4 DTM Competition quattro.
DYZIO, felgi zrobione na sztukę jeśli chodzi o jakość. Całe lato mam przed sobą na przyszły sezon będzie profesjonalnie to zrobione tzn. piaskowanie, a potem proszkowe pomalowanie. Podłokietnik chciałem taki. Dla mnie za masywny jest ten ze schowkiem, a ten wygląda bardziej jak od A80. Spryski dają radę.
Skoro tak to może zastanów się nad kolorkiem grafitowy metalik dla tych felg widziałem właśnie kiedyś te ori w takim kolorze wyglądały mega <ok> A co do podłokietnika to masz rację jest on masywny.gornik pisze:felgi zrobione na sztukę jeśli chodzi o jakość. Całe lato mam przed sobą na przyszły sezon będzie profesjonalnie to zrobione tzn. piaskowanie, a potem proszkowe pomalowanie. Podłokietnik chciałem taki. Dla mnie za masywny jest ten ze schowkiem, a ten wygląda bardziej jak od A80. Spryski dają radę.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
gornik, mam nadzieję, że na Majóvwce ocenię compi na żywo bo wygląda imponująco. Jest po prostu pięknie. A foteliki to bym przygarnął. <ok> Przygarnąłem już drugi komplet ale w szarym kolorze (pewnie Ci się nie będą podobać). :roll:
Jeszcze raz gratuluję zadbanej audioli i wielki szacun dla Ciebie za utrzymanie jej w takim stanie.
Jeszcze raz gratuluję zadbanej audioli i wielki szacun dla Ciebie za utrzymanie jej w takim stanie.
MIODEK będę pilnował bo widziałem jak podchodzisz do aut i same Ci się otwierają. Tak Orkana. Zna się stolicę... województwa hehe.
Niki20 jeśli nie wydarzy się nic nie spodziewanego stawiam się na majóvwce. Zaraz ocenię te Twoje foteliki zobaczymy co tam namodziłeś.
MarcinC te felgi w srebrnym kolorze są wręcz obrzydliwe, gdyż balon jaki jest na 15" jest nie do przyjęcia ze srebrną felgą. Raz, że z czarną zlewa się koło z oponą, a dwa czarne spody ładnie to dogrywają. Jak dla mnie nie było innej opcji.
Tighe,Afdi87 dzięki bardzo staram się.
kolczat jest problem bo soczewka od bi-xenonu jest większa i trzeba powiększyć otwór w lampie, a nie chcę tego robić bo może mnie kiedyś najdzie i lampy będą znów srebrne? Mam elegancko ustawiony xenon i daję radę bez długich.
Też czekam na prawdziwą wiosnę, nowe oponki z indeksem do 300 km/h już czekają, Słonik w pocie czoła (mam nadzieję) nad nimi pracuje i będziemy jeździć z prędkością patrolową omijając dziury.
Niki20 jeśli nie wydarzy się nic nie spodziewanego stawiam się na majóvwce. Zaraz ocenię te Twoje foteliki zobaczymy co tam namodziłeś.
MarcinC te felgi w srebrnym kolorze są wręcz obrzydliwe, gdyż balon jaki jest na 15" jest nie do przyjęcia ze srebrną felgą. Raz, że z czarną zlewa się koło z oponą, a dwa czarne spody ładnie to dogrywają. Jak dla mnie nie było innej opcji.
Tighe,Afdi87 dzięki bardzo staram się.
kolczat jest problem bo soczewka od bi-xenonu jest większa i trzeba powiększyć otwór w lampie, a nie chcę tego robić bo może mnie kiedyś najdzie i lampy będą znów srebrne? Mam elegancko ustawiony xenon i daję radę bez długich.
Też czekam na prawdziwą wiosnę, nowe oponki z indeksem do 300 km/h już czekają, Słonik w pocie czoła (mam nadzieję) nad nimi pracuje i będziemy jeździć z prędkością patrolową omijając dziury.