[Audi 80 B4 2.8 V6 Avant] "Czarna Inez"
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
daj spokoj przeciez Ty to zaraz uswiniasz, a skóra jest w mega stanie, widziałem, dotykałem, auto stało kilka dni u mnie to wiem :mrgreen:chmiel25 pisze:Czyli ksero mojego <lol>Kunik pisze:Jeszcze oprócz tego przydała by się lotka i będzie kosa :shock:Przemas80 pisze:Będzie jeszcze przód S2,i chyba blenda na tył od 90 oprócz tego na lato już czekają koła od compi
Niechcesz zamienić na czarną skóre?? Zmiła chęcia mogę sie zamienić <mikolaj>
duo pisze:daj spokoj przeciez Ty to zaraz uswiniasz, a skóra jest w mega stanie, widziałem, dotykałem, auto stało kilka dni u mnie to wiem :mrgreen:chmiel25 pisze:Czyli ksero mojego <lol>Kunik pisze: Jeszcze oprócz tego przydała by się lotka i będzie kosa :shock:
E bez przesady tyle lat miałem jasną i białą skóre i jakoś nie usyfiłem.
Mam sentyment poprostu do jasnej skóry. A mogło by to ciekawie wyglądać z czarnym całym środkiem <lol>
Soczewek nie mam i niechce bo zaraz zepsuje :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 15 sty 2012, 16:36 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki DUO jeszcze raz za poświęcony czas i pracę włożoną w auto,czekam do następnego razu heheduo pisze:daj spokoj przeciez Ty to zaraz uswiniasz, a skóra jest w mega stanie, widziałem, dotykałem, auto stało kilka dni u mnie to wiem :mrgreen:chmiel25 pisze:Czyli ksero mojego <lol>Kunik pisze: Jeszcze oprócz tego przydała by się lotka i będzie kosa :shock: