Już się tłumaczę, łapę kupiłem od harry'ego i za mało było czasu na wyczyszczenie, ale nadrobimytrepek pisze:Ale łap od silnika nie umyłeś i nie wypolerowałeś <nunczako> Trzeba Cię do pionu doprowadzić bo się opuszczasz w detalingu :mrgreen:
![:-D](https://audi80.pl/images/smilies/lol.gif)
![;-)](https://audi80.pl/images/smilies/oczko.gif)
Widzisz sagem a jak ci mówiłem ze znowu jakis oklepany silnik wymysliles bezsensu to mowiles ze wcale nie <mikolaj>elektronic pisze:elmlody napisał/a:
Kurcze niby kryzys a już każdy prawie 2.2t wsadza... to chyba jeden z bardziej popularnych silników
Niedługo ich zabraknie na rynku a te co sie pojawią będą osiągać niebotyczne ceny...
Maszu, żadne Audi 80 cywilnego/codziennego użytku nie nadaje się do latania bokami. Nie mylić latania bokami z kręceniem bączków pod supermarketem <ok>Maszu pisze:wydaje mi sie, ze to awto nie bedzie potrzebowalo sniegu aby bokiem polatac :mrgreen:deejay.ftb pisze:bo nie wiadomo ile jeszcze zimy bedzie w tym sezonie
I za takie podejście flaszeczka się należy :mrgreen:sagem pisze:Już się tłumaczę, łapę kupiłem od harry'ego i za mało było czasu na wyczyszczenie, ale nadrobimytrepek pisze:Ale łap od silnika nie umyłeś i nie wypolerowałeś <nunczako> Trzeba Cię do pionu doprowadzić bo się opuszczasz w detalingu :mrgreen:![]()
A dziękuje, staram się jak mogę :->elmlody pisze:Gratuluje Sagem... Mocno działasz :mrgreen: najsss
Kurcze niby kryzys a już każdy prawie 2.2t wsadza... to chyba jeden z bardziej popularnych silników
Adaś, o tym to wiadomo od dawna, ale jak chciałem brać silnik z cienkiego to nie chciałeś się zamienić :mrgreen:Słonik pisze:Widzisz sagem a jak ci mówiłem ze znowu jakis oklepany silnik wymysliles bezsensu to mowiles ze wcale nie <mikolaj>elektronic pisze:elmlody napisał/a:
Niedługo ich zabraknie na rynku a te co sie pojawią będą osiągać niebotyczne ceny...
Muszę się z tym zgodzić, no chyba że kogoś stać na ustawianie zbieżności dwa razy dziennie.marianb pisze:OTMaszu, żadne Audi 80 cywilnego/codziennego użytku nie nadaje się do latania bokami. Nie mylić latania bokami z kręceniem bączków pod supermarketem <ok>Maszu pisze:wydaje mi sie, ze to awto nie bedzie potrzebowalo sniegu aby bokiem polatac :mrgreen:deejay.ftb pisze:bo nie wiadomo ile jeszcze zimy bedzie w tym sezonie
EOT
Sagem już napisał dwa posty wyżejtaktownie pisze:czemu audi z quatro nie nadaje sie do latania bokiem?