[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie musisz o wszystkim od razu, wiem że ma :mrgreen:eSPe pisze:Dokładke żana ma bo odkupiła kiedyś ode mnie jak ja się niezdecydowałem jej założyć bo zdesia miałem jeszcze nie gotowego.sagem pisze:To już się zobaczy jak będzie zderzak i spryski, ale czemu nie <ok>ignac112 pisze:jeszcze może jakaś dokładka dtm i no malina
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kuba2955 napisał/a:
Nie masz problemów z wolnymi obrotami po założeniu blowoffa?
Nie mam, a jaki masz zawór?
EDIT.
Dziś trochę po testowałem nowy zawór i nie jest to, czego oczekiwałem, przy zbyt dużym doładowaniu bardziej to gwiżdże niż robi pssst co mi się średnio podoba, a dodatkowo jest dużo za głośno. :roll: Może to wina tego że jeżdżę bez zderzaka, ale wątpię, jeszcze wprowadzę małe modyfikacje ale jak nie pomogą to zmiana lub powrót do DV.
Nie masz problemów z wolnymi obrotami po założeniu blowoffa?
Nie mam, a jaki masz zawór?
EDIT.
Dziś trochę po testowałem nowy zawór i nie jest to, czego oczekiwałem, przy zbyt dużym doładowaniu bardziej to gwiżdże niż robi pssst co mi się średnio podoba, a dodatkowo jest dużo za głośno. :roll: Może to wina tego że jeżdżę bez zderzaka, ale wątpię, jeszcze wprowadzę małe modyfikacje ale jak nie pomogą to zmiana lub powrót do DV.

Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 20:30 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pewnie czymś go trochę owinę i upchnę gdzieś w jakieś tajemnicze miejsce, narazie bez zderzaka to jest prawie na dworze :mrgreen:Mabrothrax pisze:Co będziesz robić żeby go trochę wyciszyć ?
Też nie mam, musze kupić bo mi sie lakier na masce stopiMabrothrax pisze:Mi się wydaje, że u mnie tak klepie bo nie mam wygłuszenia maski.

ja mam standard dv, ale dużo ludzi twierdzi ( i teoria się z tym chyba pokrywa) że z blow offem aan potrafi zgasnąć czasami, bo blow off wyrzuca na zewnątrz powietrze zmierzone przez przepływkę, a dv puszcza powietrze z powrotem w obieg. a jak to się sprawdza w rzeczywistości to nie wiem, dlatego pytam <ok>