To mnie się nawet podoba. <ok>Niki20 pisze:Avus by tutaj siedział jak "szpak na czereśni". :mrgreen:
P.S. :oops: :oops: :oops: :lol:
To mnie się nawet podoba. <ok>Niki20 pisze:Avus by tutaj siedział jak "szpak na czereśni". :mrgreen:
No jasne, że żart. :lol: :lol: :lol:Niki20 pisze:Żartujecie sobie?? Przecież Krystianowi chodziło o wywalenie tyłu i wsadzenie zamiast przednich foteli dwóch lekkich kubłów a nie pakować kubły do tyłu. Po co komu kubły z tyłu?
To nie od alkoholu... <ok>Niki20 pisze:Keczy odstaw alkohol.
Bez przesady, ale powiem Wam że jest różnica i możecie się śmiać ale lżejszy tył daje radę.Przemas80 pisze:Nie długo będzie fruwać jak ten swoją drogą fajnie silnik tu wygląda.
No no. Mi chodziło w sensie że będą ryły beret i będzie kozak. Nie wiem jak ty zrozumiałeś.taktownie pisze:Tu się zgodzę. :mrgreen:eSPe pisze:A seginy robiły by gnój na aucie.
Ja zaglądam. Nawet bardziej niż pod maskę. Ale tak to jest. Są tacy co bardziej zaglądają pod maskę, a są tacy co wsadzają łeb do środka. Kto co lubi.sagem pisze:Ale przecież nic z uroku jej nie zabiorę, a do środka i tak mało kto zagląda.eSPe pisze:Lubię gdy auto nie tylko zapitala ale i wygląda
Zrobisz jak uważasz - Twój gruz mi nic do tego ale szkoda mi by było kolejnego fajnego Avanta. Najpierw dydowy który wygląda teraz jak fura do wożenia kartofli a rwał suty a teraz ty chcesz w środku robić pobojowisko.sagem pisze:Moim zdaniem jesteś strasznie stereotypowy. Właśnie taki Avant będzie ciekawy, a nie same auta o charakterze sportowym nadanym już w fabryce.eSPe pisze:Wg mnie do tego buda Avant nie pasuje (lepiej kup se jakiekolwiek Coupe quattro)
True True. Skórka niewarta wyprawki. Albo spartakiada w środku albo zostaw go w spokoju.sagem pisze:To akurat smutna prawda. :-xkeczy pisze:Jak wywali tylną kanapę i w jej miejsce da kubełki zaprawiając to wszystko pół-klatą to waga spadnie o sześciopak. :mrgreen:
Ciężko określić z fotek od przodu ale chyba git. <ok>sagem pisze: eSPe, poprawiłem zderzak, może być. :?:
[url=http://imageshack.us/scaled/thumb/836/beztytuu23a.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://imageshack.us/scaled/thumb/5/img0181ix.jpg]Obrazek[/URL]
A gdzie masz pokrywę?sagem pisze: I bonus fotka <ok>
[url=http://imageshack.us/scaled/thumb/841/img0212vt.jpg]Obrazek[/URL]
Pozdro
To był taki mały troling, wczytaj się dokładnie jak Cie zacytowałem. :roll:eSPe pisze:No no. Mi chodziło w sensie że będą ryły beret i będzie kozak. Nie wiem jak ty zrozumiałeś.
Każdy st. Celsjusza w dolocie mniej na wagę złota!Krycha pisze:Jak tam stożek się znudził?
1. Znudził.Krycha pisze:Jak tam stożek się znudził?
Tak jeszcze jest u Maszu, nie kazałem mu się spieszyć.shellah pisze:eSPe napisał/a:
A gdzie masz pokrywę?
jeszcze Maszu ją trzyma. :roll:
A co jak ktoś ma zdrowiutką serię i po prostu chce ją utrzymać bo mocy mu wystarczy? Nie potępiaj takiej drogi.marszall pisze:Najgorzej jak ktoś zrobi wnętrze i z zewnątrz, a zostaje nie ruszony silnik.
A co tam dzióbiesz na niej?sagem pisze:Tak jeszcze jest u Maszu, nie kazałem mu się spieszyć.
Moje podejście jest takie, niech każdy sobie robi co sobie chce, mnie to na prawdę nie wadzi i niech moja robota też nikomu nie wadzi. Ja mam największa frajdę i satysfakcje że wszystko sobie robię sam.eSPe pisze:marszall napisał/a:
Najgorzej jak ktoś zrobi wnętrze i z zewnątrz a zostaje nie ruszony silnik.
A co jak ktoś ma zdrowiutką serię i po prostu chce ją utrzymać bo mocy mu wystarczy? Nie potępiaj takiej drogi.
A nic takiego, po prostu miała w odlewie żółtą nić która u mnie do niczego nie pasuje i Maszu oklei ja Czarną karbowaną folią, żeby było spokojniej.eSPe pisze:sagem napisał/a:
Tak jeszcze jest u Maszu, nie kazałem mu się spieszyć.
A co tam dzióbiesz na niej?