[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ganimadeus pisze:Piękności
DziękiPrzemo95 pisze:Elegancko. :mrgreen:
55 zł tablica, 10 zł ramka której nie założę, 19 zł wysyłka.Przemo95 pisze:Ile taka tabliczka kosztowała?
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:01 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Przy okazji sagem kup też emblemat na klapę.Po narożniki idź do serwisu. Będziesz mile zaskoczony. Ja się pytałem to wyszło coś niecałe 500 PLN za nówki. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:03 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fajnie wyglądają na ciemnym aucie.
Mi tu jednak blendy brakuje, ale jest bardzo ładnie.
Po narożniki idź do serwisu. Będziesz mile zaskoczony. Ja się pytałem to wyszło coś niecałe 500 PLN za nówki.
Dzięki dzięki, ale widzę, że zamiast się zlitować to dalej biedaka ciągniecie na wydatki. No tak chmiel'ku, 500 zł tylko lampy, co to jest. :mrgreen: Blenda stówkę, znaczek z 50 i mamy drugie US'y gratis. :-owujo1 pisze:Przy okazji sagem kup też emblemat na klapę.
Ty mi lepiej wyślij te półośki.
P.S. :idea: :idea: Ktoś może mi polecić produkt w postaci jakiejś gumy, coś twardszego od silikonu, ala uszczelkę. Potrzebuje zakupić do szczelnego i elastycznego złożenia lamp tylnych w klapę, ale żeby szło to bez rwania potem zdjąć.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:06 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
http://allegro.pl/tasma-uszczelniajaca- ... 37074.htmlsagem pisze:P.S. :idea: :idea: Ktoś może mi polecić produkt w postaci jakiejś gumy, coś twardszego od silikonu, ala uszczelkę. Potrzebuje zakupić do szczelnego i elastycznego złożenia lamp tylnych w klapę, ale żeby szło to bez rwania potem zdjąć.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:07 przez orsa_83, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta taśma posiada właściwości samo-zgrzewalne. Ja zrobiłem takie uszczelki z silikonu do klejenia szyb. Nałożyłem na lampy, zasechł, zrobiła się z niego fajna uszczelka i teraz lampy bez trudu można zdjąć.orsa_83 pisze:http://allegro.pl/tasma-uszczelniajaca- ... 37074.htmlsagem pisze:P.S. :idea: :idea: Ktoś może mi polecić produkt w postaci jakiejś gumy, coś twardszego od silikonu, ala uszczelkę. Potrzebuje zakupić do szczelnego i elastycznego złożenia lamp tylnych w klapę, ale żeby szło to bez rwania potem zdjąć.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:10 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mówię nie, ale problemów ze zdjęciem lamp jeszcze nie miałem.kris0181 pisze:orsa_83 pisze:Ta taśma posiada właściwości samo-zgrzewalne. Ja zrobiłem takie uszczelki z silikonu do klejenia szyb. Nałożyłem na lampy, zasechł, zrobiła się z niego fajna uszczelka i teraz lampy bez trudu można zdjąć.orsa_83 pisze: http://allegro.pl/tasma-uszczelniajaca- ... 37074.html
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:12 przez orsa_83, łącznie zmieniany 2 razy.
Pięknie się prezentuje z tą rejestracją. Nie wierzę, by jakiś policjant się czepiał.
Jeszcze tylko skręcane koło 18" i będzie dla mnie mega projekt (na razie poza wnętrzem)
Jeszcze tylko skręcane koło 18" i będzie dla mnie mega projekt (na razie poza wnętrzem)
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:13 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
http://allegro.pl/masa-uszczelniajaca-d ... 29025.html
Sprawdzone.
Ta masa ma konsystencje plasteliny, klei się do powierzchni ale nigdy nie zastygnie, zawsze będzie elastyczna jak plastelina, na coś takiego są złożone oryginalnie lampy do karoserii.
Sprawdzone.
Ta masa ma konsystencje plasteliny, klei się do powierzchni ale nigdy nie zastygnie, zawsze będzie elastyczna jak plastelina, na coś takiego są złożone oryginalnie lampy do karoserii.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:15 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki, mam nadzieje że będzie dobrze, co do koła, znasz temat, pójdą borbety, założę 5x112 i szukam.ATLAS pisze:Pięknie się prezentuje z tą rejestracją. Nie wierzę, by jakiś policjant się czepiał.
Słonik, dzięki.
@UP.
Zaczynają się poważnie tuningi. :mrgreen: Czyli wreszcie znaczek trafia tam gdzie jego miejsce, pewnie projektanci się w grobach przewracają, no może jeszcze nie teraz. :-o :-o
A w ogóle mega poważna robota zacznie się jutro. Hm, ciężkie te maty powiem szczerze i trochę się zniesmaczyłem jak to podniosłem. Szybkie liczenie i paczka 26 Kg. :mrgreen:
,
Cóż, mam nadzieje że drzwi mi się nie poobrywają i zawieszenie wytrzyma, na szczęście będę jeździł teraz bez koła zapasowego więc prawie się wyrównuje. <ok>
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 20:21 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.