[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
Zdanie musisz mieć własne i twarde. My tylko podsuwamy propozycje.sagem pisze:Chciałem się tu kurka poratować ale ilu Was jest, tyle opinii hehe.
https://audi80.pl/audi-80-b4-abt-bi- ... 647,45.htm
Tu kolega chce pogonić ciekawą felgę 17". W przyszłości w poler ją i jest grubo.
Choć podjarał się nimi jakiś czas temu to ma rację. Na 80 wyglądają mega.sagem pisze:znowu deejay.ftb każe pchać borbeta bs
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
kacper85, dzieki za to info, już napialem do kolegi w sprawie tych felg. Podobają mi się i fajnie beda wyglądały na avancie. Dzieki.
Niki20, tak, auto ma wyglądac dobrze, ale duuuuzooo lepiej jeździć, musi być ładne ale nie idealna perełka.
Generalnie ten sline wpadł mi w oko, szczególnie pasuje do zderzaka cabrio fl w tym sedanie kolegi, no ale borbet też robi robote, co wyjdzie taniej to wezme, w sumie nie robi mi to różnicy;p
Niki20, tak, auto ma wyglądac dobrze, ale duuuuzooo lepiej jeździć, musi być ładne ale nie idealna perełka.
Generalnie ten sline wpadł mi w oko, szczególnie pasuje do zderzaka cabrio fl w tym sedanie kolegi, no ale borbet też robi robote, co wyjdzie taniej to wezme, w sumie nie robi mi to różnicy;p
01.09.2010r.
19:10:59
a Ty masz dość fajną glebcię
19:11:02
i 17tka
19:11:05
mogłoby być fajnie
19:13:08
http://moto.allegro.pl/s-line-17-4x100- ... 60790.html
sagem
19:43:08
okropne
nic z tego nie rozumiem <buu>
19:10:59
a Ty masz dość fajną glebcię
19:11:02
i 17tka
19:11:05
mogłoby być fajnie
19:13:08
http://moto.allegro.pl/s-line-17-4x100- ... 60790.html
sagem
19:43:08
okropne
nic z tego nie rozumiem <buu>
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
OT cała filozofia <ok>Spojrzał po prostu drugi raz z deklami i się spodobały.
Generalnie rzecz biorąc to Pan szanowny Adam od 1.8 doładowanego teraz zbił mnie z tropu pokazując mi miazgę auto i nadal nie wiem co zrobić żeby było dobrze, wgniata mnie wygląd tej rs2, co tu dopasować :?:
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 19:05 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego wez no zapodaj pare fotek jak uporales sie z tym zderzakiem bo mnie to ciekawi a wy zeszliscie na temat felunku...sagem pisze:kacper85, dzieki za to info, już napialem do kolegi w sprawie tych felg. Podobają mi się i fajnie beda wyglądały na avancie. Dzieki.
Poprostu jestem ciekawy efektu koncowego tego zderzaka.Moze jakies fotki jak on wyglada po poskladaniu go do kupy-mam na mysli zamocowane kratki i halogeny.Tez u mnie w domu jest abt w sedanie i powiem Ci ze to nieporozumienie wlozenie takiego silnika do tak ciezkiej budy.Ostatnio zakupilem a4 1.9 tdi 130 km-no to juz lata kakretnie <ok>sagem pisze:GerB3, Dzięki.
lukasz56, powiedz o co Ci dokładniej chodzi? samo zamocowanie czy co innego?
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
TDŚ TDŚ i po TDSie <ok>
Mam parę fotek to wrzucę zdeczka. ;-D
To na samym zaraz początku jak zajechała ekipa-mazowsze, pomoc w zamiataniu i rozkładaniu namiotów. :mrgreen:
Tutaj już 3 godziny później liczebność zaczynała narastać.
Po czym ku wielkiemu zadowoleniu i moim okrzyku "JEST SŁONIK" <ok> widzimy obraz z owego zdjęcia wraz z szalenie ganiającym po torze Tomkiem chmielem. ;-p
Tak to wyglądało przed wieczorem, część damska zbierała grzyby pół dnia, jedni się ganiali, inni coś kręcili, paru zostało.
A późniejsze zdjęcia z kolczatem, dydo i jeszcze innymi maniakami oraz maniaczkami? są objęte cenzurą i póki majster deejay.ftb nie ogarnie tego wszystkiego to nie ujrzy światła dziennego pozdro 600. :lol:
Mam parę fotek to wrzucę zdeczka. ;-D
To na samym zaraz początku jak zajechała ekipa-mazowsze, pomoc w zamiataniu i rozkładaniu namiotów. :mrgreen:
Tutaj już 3 godziny później liczebność zaczynała narastać.
Po czym ku wielkiemu zadowoleniu i moim okrzyku "JEST SŁONIK" <ok> widzimy obraz z owego zdjęcia wraz z szalenie ganiającym po torze Tomkiem chmielem. ;-p
Tak to wyglądało przed wieczorem, część damska zbierała grzyby pół dnia, jedni się ganiali, inni coś kręcili, paru zostało.
A późniejsze zdjęcia z kolczatem, dydo i jeszcze innymi maniakami oraz maniaczkami? są objęte cenzurą i póki majster deejay.ftb nie ogarnie tego wszystkiego to nie ujrzy światła dziennego pozdro 600. :lol:
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 19:12 przez sagem, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK