[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Słonik, To zwykły aparat to domowych potrzeb, także wybacz. ;p
dydo85, tak potencjał ma, tylko trzeba go dobrze wykorzysta
I tu jeszcze wygrzebana fotka, mianowicie ganianka po torze, Chmiel + Słonik z AVF'em i Ja oraz Łysy w AEB, bardzo miło się jeździło. <ok> ten tylko po wewnętrznej, no ale zimówki robią swoje hahha.
Pozdro ludzie
dydo85, tak potencjał ma, tylko trzeba go dobrze wykorzysta
I tu jeszcze wygrzebana fotka, mianowicie ganianka po torze, Chmiel + Słonik z AVF'em i Ja oraz Łysy w AEB, bardzo miło się jeździło. <ok> ten tylko po wewnętrznej, no ale zimówki robią swoje hahha.
Pozdro ludzie
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 19:17 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
No możemy kolejny raz się poganiać :mrgreen: trochę przegięliśmy bo poprosili nas o odpuszczenie. :mrgreen: Looz było fajnie
I trochę fotek z naszego małego ganiania <rotfl>
Pozdro i do następnego razu i liczę na konkret upalanie <rotfl>
I trochę fotek z naszego małego ganiania <rotfl>
Pozdro i do następnego razu i liczę na konkret upalanie <rotfl>
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 19:20 przez chmiel25, łącznie zmieniany 3 razy.
Kolego ja to od rana do nocy jestem w pracy a pozatym mieszkamy w innych rejonach Polski.nagraj pare filmikow jak ten Twoj potwor fruwa bo jestem ciekawy bardzo.Sledzilem Twoje prace od poczatku jak wpadles na pomysl zeby ten motorek upchnac zamiast abt i powiem Ci ze mam maly niedosyt ze auto juz smiga a nie wiem jak <osohozi> kupilem niedawno a4 130 km i jestem zadowolony bardzo ale jakbym nadal jezdzil b4 to bym tez wstawil taki silniczek tylko jeszcze dorzucil sekwecje co by kieszenii nie doilo za bardzosagem pisze:Olszak, bo to są slicki, tylko że zimowe :mrgreen: :mrgreen: tak wygląda bo za duzo gazu i oczywiście odcinka:D
lukasz56, pomyslimy zobaczymy, najlepiej jak byś zagościł na zlocie, wtedy na żywo bylo by git;p
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
dydo85, jeszcze będzie ;]
Mam z chmielem, teraz ze słoniem i kolczatem coś tam wygrzebałem. <ok>
,
:->
Mam z chmielem, teraz ze słoniem i kolczatem coś tam wygrzebałem. <ok>
,
:->
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2013, 19:22 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.