[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
Trzeba było brać więcej <ok> ja dopadłem zderzak "uzbrojony", a tak to przeważnie golasy są sprzedawane i potem lipa z montażemwujo1 pisze:orsa_83 pisze:No to grubo Trochę różnią się od tych wypuszczonych w latach 90'wujo1 pisze:tak tylne są od S2 compi ślizgi 56 zł sztuka
no to na pewno że różnica będzie wszystko z tamtych lat jest lepsze , ale ja to się cieszę że są jeszcze dostępne
bo każdy nie bierze pod uwagę że te śrubki podkładki plastyczki się przydadzą bo cieszą się że mają zderzak odp compi a potem trzeba kombinować i rzucać słowami na K i na P że ciężko spasować albo kupować to po ASO <ok>orsa_83 pisze: tak to przeważnie golasy są sprzedawane i potem lipa z montażem
Wpadły na tył lampy Hella Black oczywiście nic nie ruszane , dopiero będę je polerował i muszę znaleźć nową lewą lampę bo ta ma uszczerbek
heh raczej tylko jak założył byś te rajdowe czarne i walnąć jakiś napis Audi ale te chlapacze przy szerokich lakach też nie wyglądają źle tu mam foto jak stała na Brock B1 z chlapaczami :mrgreen:GSF pisze:Adrian pytanie od mojej kochanej żony "a te chlapacze to robią takie szersze żeby pasowały pod nasze koła?"
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/340 ... b2564.html
oj tam oj tam :lol: lepiej ty oddaj lewą mi :mrgreen:brzydko, oddaj prawą :mrgreen: