[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
dzięki za komentarze , mi ogólnie się podoba choć przód by mógł być deko niżej i by było git , zawsze trochę inaczej mało kto wali do starej 80 większe fele niż 17 a raczej 16 nie mówię tu o klubowych samochodach bo wiele jest audi z lepszym zestawieniem , jeszcze ogarnę lakier i odzieje ją w body które powinno wlecieć na początku maja i zrobię porządną sesję
Del niestety jutro mnie nie będzie bo jeszcze mam jutro szkołę i się nie wyrobię
eSPe bierz Avus jak u sagema będzie mego
A dziś z nowości to wyremontowałem całe nowe zawieszenie , końcówki drążków ,drążki stabilizatora , tuleje wahaczy , sworznie , gumy na stabi i geometria , jeździ się zarąbiście + jeszcze nowe opony jestem mega zadowolony jutro za dnia ogarnę jakieś lepsze zdjęcia
Del niestety jutro mnie nie będzie bo jeszcze mam jutro szkołę i się nie wyrobię
eSPe bierz Avus jak u sagema będzie mego
A dziś z nowości to wyremontowałem całe nowe zawieszenie , końcówki drążków ,drążki stabilizatora , tuleje wahaczy , sworznie , gumy na stabi i geometria , jeździ się zarąbiście + jeszcze nowe opony jestem mega zadowolony jutro za dnia ogarnę jakieś lepsze zdjęcia