del jeszcze się nie obudziłem ze snu zimowego dobrzedelik pisze:no chlapacze bardzo ci pasuja do tego auta naprade... wisienka na torcie
[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
orsa_83, nie marudzę
a tu dziś mi przyszły nowe oponki Nexen N6000 215/35/R18
Mam nadzieje że w niedługim czasie wszystko poskładam do kupy i zobaczy się co z tego wyjdzie, jakaś paskudna pokraka czy zgrabne autko
poniekąd tak :lol: ale sam doszedłem do wniosku że lepiej wsio w dobrym stanie mieć niż styranym i się tylko cieszyć że mam jakiś rarytasPrzemas80 pisze:+1 Orsa wujek zobaczył u Ciebie perfekt od tamtego czasu przestał sypiać musi takie znaleźć czy mam rację hehe?? <ok>
bez przesady , ja wżyciu bym nie pomalował sam całego samochodu i zrobił swapa bez kanału więc poprzeczkę wysoko zawiesiłeś jeżeli chodzi o prace przy swojej Audidelik pisze:wujo juz tak ma jak skonczy to auto to moje bedzie dupa bo podejscie Adrian naprawde jest dla mnie pelne podziwu
twoja audi też nie wygląda źle , też masz porządną furkę <ok>Wertyn pisze:chciałbym, żeby moje było w takim stanie jak twoje :mrgreen:
a tu dziś mi przyszły nowe oponki Nexen N6000 215/35/R18
Mam nadzieje że w niedługim czasie wszystko poskładam do kupy i zobaczy się co z tego wyjdzie, jakaś paskudna pokraka czy zgrabne autko
dobra chlapacze wyleciały , dziś założyłem oponki na fele i nie wytrzymałem musiałem założyć i zrobić rundkę po mieście jest zarąbiście fajnie się jeździ niż narazie nie bije obciera itp , dziś zamówiłem całe zawieszenie Lema jutro pod wieczór wymienię i zostanie geometria i krypa powinna jechać jak po szynach , co prawda na seryjnym body trochę kiepsko wygląda w realu trochę lepiej