Moje gratulacje, Łukaszu. <ok>
MarcinC pisze:duo, ja bym wrzucił 1.6 SB <ok>
Krycha pisze:do tego hardkor turbo i 100 kuni mechanicznych :mrgreen:
Słonik pisze:<lol>
turbinka kowalskiego i szacun kolesi <ok>
chmiel25 pisze:+ Big singel TURBO <rotfl>Słonik pisze:<lol>
turbinka kowalskiego i szacun kolesi <ok>
Co by mensko było <rotfl2>
Niki20 pisze:MarcinC pisze:duo, ja bym wrzucił 1.6 SB <ok>Krycha pisze:do tego hardkor turbo i 100 kuni mechanicznych :mrgreen:Słonik pisze:<lol>
turbinka kowalskiego i szacun kolesi <ok>chmiel25 pisze:+ Big singel TURBO <rotfl>
Co by mensko było <rotfl2>
ja Was normalnie nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol:
PS innego silnika tu nie widzę :mrgreen:
No co wy pier*******, czy was normalnie poj***** ? <rotfl>GerB3 pisze:tylko kiblowatej skrzyni AKM nie zamontuj <ok>
Kolejne fajne auto, widac ze maniak audi jesteś hehe, czuję że ta zostanie na dłużej, szkoda tylko ostatniej B3ki sport edition, bo by pasowały do siebie
Zrezać podwójny przeciwmgielny i zmostkować ze światłami cofania <ok> Aby tak nie trzęsło to poduszki zastąpić sprężynami od pralki bądź bujaka ogrodowego i zapodać zawiechę +50 mm no i rzecz jasna nisko profilowe opony 195/65 <lol> Na zlotach wiadomo by było kto zajechał okopconym compi chyba, że wziąłbyś prysznic, zmienił ciuchy i wypsikał pieprzowy AXE <rotfl>duo pisze:jak tu cofać jak nic przez dym nie widać :mrgreen:
a tam kapuchy ja przeciez jezdze starymi samochodami jakbym miał na codzień jakies 2-3 letnie auto w grubej wersji, a na niedziele jakis staroc w mega odrestaurowanym stanie to bym sie czuł zamożny .. co do tych 9 stron, cóż .. charyzma :mrgreen:skoti pisze:Ludzie to jednak mają kapuchy :mrgreen:duo pisze:czarna jest .. jeszcze jakby sie tak trafiła B3 sport quattro to byłaby rodzina :mrgreen: tak czy siak przed zimą żona dostanie 90 quattro więc bedzie brakowało jeszcze aby S2 i RS2 :mrgreen:
ps. niecałe 2 tygodnie i naklepane 9 stron :shock:
dzieki, ale nie planuje dożyć dnia kiedy stweirdzę, że ją "skończyłem" .. prędzej, że nie robię dalej i sprzedaję bo kupiłem s2 :mrgreen: .. choc moze lepiej wsadzićdo compi 2.2T20v i miec prawie s2 limo ? bo jak to stweirdził ostatnio ojciec mojego serdecznego kolegi " przeciez to wszystko jeden i ten sam samochód, tylko inne papiery " ... coś w tym jest bo przecież to ciągle jest audi 80 B4 więc po co się tak spuszczać ? jak jest fajna buda z napędami to wsadzić to o czym się marzy i heja :mrgreen:Apocalipto pisze:Fajna audiczka, napewno będzie kozak po ukończeniu :mrgreen: