[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
Noorbi, czy ja wiem czy jedyny słuszny :?: ja nadal nie zmieniłem zdania, że srebrny samochód wygląda dla mnie jak nie umalowany :mrgreen: na pewno łatwo utrzymać samochód w czystość to na pewno duzy plus co mnie bardzo cieszy bo myć czarne co dwa dni tracąc na to kupę czasu już mi ubrzydło bo całe życie mam ciemne auta, jakaś odmiana wreszcie ...
Durch, fajna ta ersea, ale czerwona ? jak miałbym mieć to wybory rs to tylko blauuuuuu
Irek, dzięki chłopie, auto zostaje i będzie dopieszczane na pewno bo trafiło się fajna, a od dawna mi dokuczał ten brak zabawki, a B2 jeszcze szybko nie wyjedzie bo chyba za porządnie chce ją zrobić
Durch, fajna ta ersea, ale czerwona ? jak miałbym mieć to wybory rs to tylko blauuuuuu
Irek, dzięki chłopie, auto zostaje i będzie dopieszczane na pewno bo trafiło się fajna, a od dawna mi dokuczał ten brak zabawki, a B2 jeszcze szybko nie wyjedzie bo chyba za porządnie chce ją zrobić
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
MarcinC pisze:duo, ja bym wrzucił 1.6 SB <ok>
Krycha pisze:do tego hardkor turbo i 100 kuni mechanicznych :mrgreen:
Słonik pisze:<lol>
turbinka kowalskiego i szacun kolesi <ok>
chmiel25 pisze:+ Big singel TURBO <rotfl>Słonik pisze:<lol>
turbinka kowalskiego i szacun kolesi <ok>
Co by mensko było <rotfl2>
Niki20 pisze:MarcinC pisze:duo, ja bym wrzucił 1.6 SB <ok>Krycha pisze:do tego hardkor turbo i 100 kuni mechanicznych :mrgreen:Słonik pisze:<lol>
turbinka kowalskiego i szacun kolesi <ok>chmiel25 pisze:+ Big singel TURBO <rotfl>
Co by mensko było <rotfl2>
ja Was normalnie nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol:
PS innego silnika tu nie widzę :mrgreen:
No co wy pier*******, czy was normalnie poj***** ? <rotfl>GerB3 pisze:tylko kiblowatej skrzyni AKM nie zamontuj <ok>
Kolejne fajne auto, widac ze maniak audi jesteś hehe, czuję że ta zostanie na dłużej, szkoda tylko ostatniej B3ki sport edition, bo by pasowały do siebie
B4 to ciężka ku***, jeszcze na dodatek z Quattro, ja mam coś o wiele lepszego, coś czego jeszcze nie ma nikt i coś, co idealnie tutaj pasuje <ok>
W tym samochodzie widzę tylko i wyłącznie taki silnik :mrgreen:
klik
No i do tego obowiązkowo 6 stopniowa skrzynia biegów
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Zrezać podwójny przeciwmgielny i zmostkować ze światłami cofania <ok> Aby tak nie trzęsło to poduszki zastąpić sprężynami od pralki bądź bujaka ogrodowego i zapodać zawiechę +50 mm no i rzecz jasna nisko profilowe opony 195/65 <lol> Na zlotach wiadomo by było kto zajechał okopconym compi chyba, że wziąłbyś prysznic, zmienił ciuchy i wypsikał pieprzowy AXE <rotfl>duo pisze:jak tu cofać jak nic przez dym nie widać :mrgreen:
a tam kapuchy ja przeciez jezdze starymi samochodami jakbym miał na codzień jakies 2-3 letnie auto w grubej wersji, a na niedziele jakis staroc w mega odrestaurowanym stanie to bym sie czuł zamożny .. co do tych 9 stron, cóż .. charyzma :mrgreen:skoti pisze:Ludzie to jednak mają kapuchy :mrgreen:duo pisze:czarna jest .. jeszcze jakby sie tak trafiła B3 sport quattro to byłaby rodzina :mrgreen: tak czy siak przed zimą żona dostanie 90 quattro więc bedzie brakowało jeszcze aby S2 i RS2 :mrgreen:
ps. niecałe 2 tygodnie i naklepane 9 stron :shock:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dzieki, ale nie planuje dożyć dnia kiedy stweirdzę, że ją "skończyłem" .. prędzej, że nie robię dalej i sprzedaję bo kupiłem s2 :mrgreen: .. choc moze lepiej wsadzićdo compi 2.2T20v i miec prawie s2 limo ? bo jak to stweirdził ostatnio ojciec mojego serdecznego kolegi " przeciez to wszystko jeden i ten sam samochód, tylko inne papiery " ... coś w tym jest bo przecież to ciągle jest audi 80 B4 więc po co się tak spuszczać ? jak jest fajna buda z napędami to wsadzić to o czym się marzy i heja :mrgreen:Apocalipto pisze:Fajna audiczka, napewno będzie kozak po ukończeniu :mrgreen: