No są wizje i to niezłe, będziemy poszerzać tylne błotniki w przyszłym tygodniu poprzez dospawanie drugiej reperaturki w szerszy sposób (wejdzie bardzo szeroka stal która już jest prawie gotowa), lampy od a6 c4 w klapę, i blenda na tylną szybę, na masce będzie wlot jak w b2 ur quattro. Sory duo że zdradziłem co tam szponcimy ale nie mogłem się powstrzymać.duo pisze:tak to na pewno nie bedzie bo nie lubie sie powtarzac ale mam tam jakas swoja wizje na to auto i mysle ze cos ładnego powinno z tego wyjsc.slugs pisze:10 stron tematu a tu dopiero dywan do bagażnika się pojawił. Stawiam 5zł, że zanim dojdzie do gleby stuknie tu 100 stron <rotfl>
Właściwie założysz to co kiedyś na tej b4 2.0 miałeś i fura będzie przekozak
[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak sie ktoś na wtryskach nie zna a kręci nimi to potem ma problemy :mrgreen: gazniki niech zostaną dla bardziej kultowych aut B1 B2 itp .. a Górnik spoiler ma taki sam jak mój przecież tylko nóżki DTM dołożył .. tez mam takie nóżki gdzieś w gratach sobie leżą, ale nie wiem czy będę je zakładał .. narazie na pewno nie ..
W compi przed chwilą wymienione zostały wtryski i ustawiony rozrząd i zapłon ... jeździ już normlanie ... także dziś wieczorem będzie lans po deptaku
pozdrawiam tych co nie wierzyli żadnej siekiery w dach nie będzie, compi już jezdzi seryjnie , a za nieodległy czas będzie zapierda ... ć :!: póki co zabieramy się za temat zawieszenia, jak to ktoś kiedyś napisał gdzieś na forum : ".. suka musi leżeć.." :mrgreen:
W compi przed chwilą wymienione zostały wtryski i ustawiony rozrząd i zapłon ... jeździ już normlanie ... także dziś wieczorem będzie lans po deptaku
pozdrawiam tych co nie wierzyli żadnej siekiery w dach nie będzie, compi już jezdzi seryjnie , a za nieodległy czas będzie zapierda ... ć :!: póki co zabieramy się za temat zawieszenia, jak to ktoś kiedyś napisał gdzieś na forum : ".. suka musi leżeć.." :mrgreen:
na pewno założe bo nie po to trzymam od 5 czy 6 lat i nie sprzedałem tego zeby tego nie założyć .. tyle, że wszystko musi do siebie pasować, narazie compi nawet żadengo alu nie ma wieć po co mi te nóżki ... najpierw doprowadzę ją jaknajlepszego stanu dopiero potem będe kombinował .. a nie odwrotnie jak co po niektórzy, pryszcz za pryszczem i pekająca szpachla, ale gwinty felgi skóry soczewki i inne bajery pchają ... to nie moja bajka, wolę pod domem ładną serje niz parcha po tuninguGerB3 pisze:Tak, i spoko to wygląda ale jak masz takie coś to może kiedyśduo pisze:tylko nóżki DTM dołożył