Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29

Prezentacja w/w od 1991 do 1996.
Awatar użytkownika
szuan
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: szuan » 05 sie 2011, 19:28

Krycha pisze:
duo pisze:a nie odwrotnie jak co po niektórzy, pryszcz za pryszczem i pekająca szpachla, ale gwinty felgi skóry soczewki i inne bajery pchają
no z życia wzięte :) tylko ja soczewek nie miałem.
m.in. kierowane pewnie do mnie ale mam na to wiadomo co.

ps. :
duo pisze:ja mam blacharnie/ lakiernie i części audi vw wiec koszt zrobienia takiego czescos sam wiesz ile by mnie wyszedł

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 05 sie 2011, 19:53

oho teraz się będą odzywać wszyscy co ich boli to ze maja auta jakie mają z takich a nie innych względów, a jaka w tym moja wina ? raczej żadna bo jakby się tak zastanowić to ostatnimi czasy sam jestem jak szewc bez butów ;-) Ogólnie chodziło mi tylko o to iż uważam za odpowiednim zajęcie sie najpierw doprowadzeniem auta do serii a potem modzeniem a nie odwrotnie ALE :!: to tylko moja osobista opinia i podejscie, jak ktoś robi lub uważa inaczej to jego sprawa mnie to nie interesuje dlatego niech sie nikt nie obraża, denerwuje, spina ani nie traktuje moich wypowiedzi jako atak AMEN :mrgreen:
pozdrawiam.

masrepus
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: masrepus » 06 sie 2011, 08:38

duo pisze:oho teraz się będą odzywać wszyscy co ich boli to ze maja auta jakie mają z takich a nie innych względów, a jaka w tym moja wina ? raczej żadna bo jakby się tak zastanowić to ostatnimi czasy sam jestem jak szewc bez butów ;-) Ogólnie chodziło mi tylko o to iż uważam za odpowiednim zajęcie sie najpierw doprowadzeniem auta do serii a potem modzeniem a nie odwrotnie ALE :!: to tylko moja osobista opinia i podejscie, jak ktoś robi lub uważa inaczej to jego sprawa mnie to nie interesuje dlatego niech sie nikt nie obraża, denerwuje, spina ani nie traktuje moich wypowiedzi jako atak AMEN :mrgreen:
pozdrawiam.
No auto na nieżłym kole i glebie z bliska i tak nie wygląda jeżeli pęka szpachla a lakier jest półmatowy. Na zdjęciach owszem. Ja już ten temat przerobiłem.
Dodam jeszcze że za cenę dobrego koła i gleby czasami można polakierować całe auto.

noorbi

Post autor: noorbi » 06 sie 2011, 14:39

I to jest właściwe podejście, najpierw przywrócić do idealnej serii, a dopiero potem brać się za modzenie !
No to czekamy.

PS nie chcesz moich zw1 ?

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 06 sie 2011, 14:47

noorbi pisze:I to jest właściwe podejście, najpierw przywrócić do idealnej serii, a dopiero potem brać się za modzenie !
No to czekamy.

PS nie chcesz moich zw1 ?
dzieki, dzięki
co do zw1 to ogolnie mi sie strasznie opatrzyły, ale jakby były 108 to bym wziął żeby na troche zeby polatać bo nigdy nie miałem, a znów pchać hajs w dystanse nie bardzo mi się opłaca bo będzie zmiana rozstawu jeszcze na pewno w tym sezonie bo przód już mam skompletowany

noorbi

Post autor: noorbi » 06 sie 2011, 15:22

ok, rozumiem
pozdro

jaro81
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jaro81 » 06 sie 2011, 15:40

duo pisze:oho teraz się będą odzywać wszyscy co ich boli to ze maja auta jakie mają z takich a nie innych względów, a jaka w tym moja wina ? raczej żadna bo jakby się tak zastanowić to ostatnimi czasy sam jestem jak szewc bez butów ;-) Ogólnie chodziło mi tylko o to iż uważam za odpowiednim zajęcie sie najpierw doprowadzeniem auta do serii a potem modzeniem a nie odwrotnie ALE :!: to tylko moja osobista opinia i podejscie, jak ktoś robi lub uważa inaczej to jego sprawa mnie to nie interesuje dlatego niech sie nikt nie obraża, denerwuje, spina ani nie traktuje moich wypowiedzi jako atak AMEN :mrgreen:
pozdrawiam.
Zgadzam się z Tobą. To trochę jak z ubraniem,jesli ktoś zakłada elegancki kapelusz a chodzi w dziurawych butach :) A co do autka to gratuluję zakupu.Sam myślę o Compi, ale niestety puki co ekonomia rządzi.Mam jednak nadzieje że wkrótce nabędę Competition w podobnym stanie (choć o to coraz trudniej). Może niedługo obejrzę to Twoje cudo na jakimś lokalnym zlocie wszak co prawda sie nie znamy,ale jesteśmy z tego samego regionu.Pozdro !!!

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 06 sie 2011, 16:33

jaro81 pisze:
pozdrawiam.
Zgadzam się z Tobą. To trochę jak z ubraniem,jesli ktoś zakłada elegancki kapelusz a chodzi w dziurawych butach :) A co do autka to gratuluję zakupu.Sam myślę o Compi, ale niestety puki co ekonomia rządzi.Mam jednak nadzieje że wkrótce nabędę Competition w podobnym stanie (choć o to coraz trudniej). Może niedługo obejrzę to Twoje cudo na jakimś lokalnym zlocie wszak co prawda sie nie znamy,ale jesteśmy z tego samego regionu.Pozdro !!!
no nie znamy jeszcze, ale to żaden problem ... do zobczenia zatem, pzdr ;-)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 20 paź 2011, 20:07

idzie zima, czas nostalgii i zbierania rarytasów .. soczewki i gewinde hello :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 20 paź 2011, 20:24

No ładnie dajesz ognia wujaszku :-D

Awatar użytkownika
Marcin19l
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Marcin19l » 20 paź 2011, 20:29

heh o ten gwint mało sie nie pobili :mrgreen: rarytasów to masz pewnie cały garaz :-P

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 20 paź 2011, 20:31

Marcin19l pisze:heh o ten gwint mało sie nie pobili :mrgreen: rarytasów to masz pewnie cały garaz :-P
i po co się bili ? wystarczyło poprostu wcisnąć kup teraz :mrgreen: .. garaż to mam do trzymania auta, na części mam halę ;-)

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 20 paź 2011, 20:34

a nie znalazło by się to co dziś wysłałem PW

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 20 paź 2011, 20:36

wujo1 pisze:a nie znalazło by się to co dziś wysłałem PW
zadałem Ci pytanie na pw na które nie raczyłeś jeszcze mi odpisać :roll:

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 20 paź 2011, 20:37

to jest typowo od B4 ? wisiał na allegro ?

Zablokowany

Wróć do „Audi 80/90 - B4.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl