Daniel się odezwie to będziemy wiedzieć jakie ma wymówki i wtedy wszystko uściślimy, o!
Ale ja nie chcę podnosićJak wstawisz nowe amory i elementy gumowe to może się nieco unieść w górę od stanu aktualnego
Raz może zahaczyłem środkowym lub listwą o metalowy bolec od bramy ale tak to nie mam problemówATLAS pisze:PS jeśli potrafisz wjechać do Krzyśka na podwórko centralnie przez bramę bez podnoszenia auta za nadkola przez pomocnych kolegów to masz wyższe zawieszenie
Właśnie o tym pisałem. Na tych samych sprężynach auto pójdzie lekko do góry, zależnie od tego jakie masz teraz amorki. Jeśli masz tak zamęczone, że umarły - to na nowych może nawet 10mm pójść w górę ;/quick pisze:Cytat:
Jak wstawisz nowe amory i elementy gumowe to może się nieco unieść w górę od stanu aktualnego
Ale ja nie chcę podnosićPytam, ponieważ zastanawiam się czy jak kupię inne amorki niż mam teraz to czy auto nie pójdzie mi do góry lub w dół przy zastosowaniu obecnych sprężyn.
To masz wyższą zawiechęquick pisze:Raz może zahaczyłem środkowym lub listwą o metalowy bolec od bramy ale tak to nie mam problemów![]()
U mnie nie ma takiego efektu. Zawsze brzmi tak samo. Jedynie w pierwszych kilometrach od założenia się dopalał. Ale każdy nowy tłumik tak ma. Co do Twojego wydechu, nie wiem co to może być. A obroty silnika na wolnych są takie same jak porównujesz głośność?quick pisze:Ej, właśnie. Powracając do tłumika. Zakupiłem taki sam jak Ty. Ciągle zapominam się Ciebie o to zapytać.. Czy po przejechaniu kilku km. praca wydechu jest u Ciebie głośniejsza? Zauważyłem u siebie taką zależność, że po odpaleniu auta, wydech pracuje sympatycznie, emitując miły pomruk. Jednak po przejechaniu ok. 8 km i stanięciu na światłach, słyszę, że dudni ewidentnie mocniej. W momencie kiedy zgaszę auto na parę minut, np. tankując samochód, to po odpaleniu jest ciszej.. A po przejechaniu paru km. znowu głośniej. Taka specyfika tłumika czy środkowy wypalony lub coś innego.. ?
jak Ci leci zwykły wiatr z nawiewu to pewnie trzeba nabić klime freonemquick pisze:Przestała mi (chyba..) działać klimatyzacja.. Guzik po wciśnięciu zapala się ale z nawiewu nie czuć powiewu klimatyzacji tylko (jak na mój nos) normalny nawiew. Gdzie umieszczony jest cały osprzęt od klimatyzacji? Jakieś pomysł co może być przyczyną.. ?