Audi Cabriolet 2.6 V6
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A racja <idea> Postoje są na "wcisk" a pod rejestrację takie z dwoma bolcami jak Ci wysyłałem. 
o coś takiego zdaje się:
http://moto.allegro.pl/zarowki-diody-18 ... 53621.html

o coś takiego zdaje się:
http://moto.allegro.pl/zarowki-diody-18 ... 53621.html
Czyli jednak warto pytać
Co do tych żarówek to takie wielkie?!
W gwoli uzupełnienia moich wcześniejszych postów. Co było robione ostatnim czasy w aucie:
- sprzęgło (wymiana na nowe),
- przekładnia kierownicza (używka),
- uszczelka pokrywy zaworów (lewa strona),
- uszczelniacz wału korbowego,
- olej do wspomagania,
- zblieżność.
Ogólnie pod autem jest już sucho i nic nie cieknie. No może trochę chłodnica.. no ale koszt nowej jest całkiem pokaźny a używanych brak, więc jak ktoś miałby wiedzę o używanej chłodnicy to byłoby super gdyby mnie poinformował
Ciągle pozostaje niezamontowany termometr z wyświetlaczem
Aha. Wymieniłem ostatatnio podświetlenie w dodatkowych zegarach
Tylko mam pytanie. Dobrałem się do zegarów i wymieniłem trzy żarówki, które odkręca się na tyle zegarów. Po zamontowaniu byłem zadowolony z efektu, ponieważ poprzednie żarówki świeciły niemal na pomarańczowo. Jednak ost. zauważyłem, że czerwień nie rozchodzi się równomiernie. 95% powierzchni tarczy świeci bardzo ładnie a na dole jest lekko ciemniej. Czy w zegarach są jeszcze jakieś dodatkowe żarówki, które wymienia się po rozkręceniu zegarów?

W gwoli uzupełnienia moich wcześniejszych postów. Co było robione ostatnim czasy w aucie:
- sprzęgło (wymiana na nowe),
- przekładnia kierownicza (używka),
- uszczelka pokrywy zaworów (lewa strona),
- uszczelniacz wału korbowego,
- olej do wspomagania,
- zblieżność.
Ogólnie pod autem jest już sucho i nic nie cieknie. No może trochę chłodnica.. no ale koszt nowej jest całkiem pokaźny a używanych brak, więc jak ktoś miałby wiedzę o używanej chłodnicy to byłoby super gdyby mnie poinformował

Ciągle pozostaje niezamontowany termometr z wyświetlaczem

Aha. Wymieniłem ostatatnio podświetlenie w dodatkowych zegarach

Hm.. no to lipton herbata. Trzeba będzie sprawdzić ich ułożenie.
Druga sprawa to kapcie letnie. Noszę się z zamiarem zakupu czegoś nowego. Jednak poszukiwania można przyrównać do grochu o ścianę. Wpadłem więc na pomysł aby zmienić opony na RH Phoenix na opony o mniejszym profilu. Obecnie jest 45. W necie znalazłem takie coś:
205/40
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Czy 205 nie będzie wyglądać ubogo (za wąsko)? Obecnie mam 225.
Ma ktoś pożyczyć na przymiarkę 205/40?
Druga sprawa to kapcie letnie. Noszę się z zamiarem zakupu czegoś nowego. Jednak poszukiwania można przyrównać do grochu o ścianę. Wpadłem więc na pomysł aby zmienić opony na RH Phoenix na opony o mniejszym profilu. Obecnie jest 45. W necie znalazłem takie coś:
205/40
Czy 205 nie będzie wyglądać ubogo (za wąsko)? Obecnie mam 225.
Ma ktoś pożyczyć na przymiarkę 205/40?