Audi coupe gt [odc. 2]Rezanie gwinta
Na pojutrze umówiłem się na ostateczny odbiór. Byłem oglądać w sobotę . Wszystko porobione oprócz polerki, na wtorek ma być. Pięknie wygląda nowy, świeży, błyszczący lakier mmhmhmmh.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2010, 14:15 przez skoti, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie wiem czy mówimy o tej samej aukcji ale na tej aukcji co ja lukałem tj. do 5cyl. i nie podejdzie. Cena znośna za cały kpl. ale nie da rady
http://www.allegro.pl/item791801336_rar ... pe_90.html
http://www.allegro.pl/item791801336_rar ... pe_90.html
A ja czekam na samochód :cry:kaczaza5 pisze: A ja czekam na zdjęcia po odbiorze od lakiernika :->
Byłem poprawiony, pomalowany bardzo ładnie ale życzą sobie ,żeby dopłacić im 1tyś.zł.
Nie mam i nie dam. Jutro idę na Policję ,żeby zabrać go siłą jak mi nie wyda. Byłem dziś u rzecznika praw konsumenta. Ciężka sprawa bo nie mam ani umowy , rachunku czy faktury. Jedynie umowę cywilno-prawną (słowną)
3majcie kciuki
Policja auto mu nie może zabrać bez nakazu sądu itp. Muszę założyć sprawę w sądzie zapłacić itp. Jak wygram to musi mi wydać jak nie to laweta i policja. Z punktu mojego i policjanta sprawa wygrana ale tj. polska i się może okazać ,że ja jako pokrzywdzony mogę też przegrać i pokryję wszystkie koszty sądowe + ten tysiąc mechanikowi. I co ja mam biedny zrobić :cry:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
No to miałeś kolego przygodę z fachurami... Trochę by mnie bolało jak bym miał im 1.000 zł dać. Ale masz rację, chyba lepsze to niż biegać po sądach a to wiadomo mogło by się ciągnąć i ciągnąć tygodniami i miesiącami.
A w sprawie auta - nie mogę się doczekać efektu końcowego.
Krótkiej drogi do skończenia prac nad autkiem i oczywiście bez problemów.
Pozdrawiam
A w sprawie auta - nie mogę się doczekać efektu końcowego.
Krótkiej drogi do skończenia prac nad autkiem i oczywiście bez problemów.
Pozdrawiam
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Witam, bardzo podoba mi się Twoje podejście do tego modelu. Smutne, że jak zawsze kasa blokuje rozmach. Jeżeli mogę chciałbym Ci coś poradzić. Następnym razem jak będzie coś gdzieś robił i nie będziesz zadowolony a będziesz życzył sobie poprawkę, zapytaj czy to w ramach "gwarancji". Jeśli tak niech dadzą to na piśmie i tyle. Jeśli będziesz musiał dopłacić to przynajmniej wiesz na czym stoisz a na pewno w takiej sytuacji lepiej się negocjuje.
3mam kciuki za ukończenie prac. Jak najmniej problem. Czystej przyjemności życzę.
pzdr g.
3mam kciuki za ukończenie prac. Jak najmniej problem. Czystej przyjemności życzę.
pzdr g.