Audi coupe gt [odc. 2]Rezanie gwinta
A nie mogłeś wnieść sprawę do sądu...? On by dostał nakaz wstawienia sie czy cos podobnego... (jakis kwitek by dostał) i by się moze przestraszyl i nie żądał kasy.
A gdyby jednak sie nie przestraszyl to zebys sie nie musial ciągać po sądach oddaliłbyś pozew... :?:
Nie wiem... tak tylko wymyślam.
Tak czy siak dobrze ze masz juz auto i mozesz rezać dalej. :->
A gdyby jednak sie nie przestraszyl to zebys sie nie musial ciągać po sądach oddaliłbyś pozew... :?:
Nie wiem... tak tylko wymyślam.
Tak czy siak dobrze ze masz juz auto i mozesz rezać dalej. :->
Nie odpuszczę mu. Na wiosnę ma mi ,,dokończyć'' jak bym coś znalazł i mi nie pasowało by czy bym coś zarysował, zauważył. Zadeklarował się. Faktury anie rachunku mi ni chce wystawić!!! Więc jak będzie się migać od ew. ,,poprawek'' to będę musiał uprzejmie donieść do urzędu skarbowego ,że ich okradł
ps. Ronale będą jak na razie mam 15cali Power tech-y. przód 8 tył 9cali. et (et 15 i 20)
fajnie wystają :mrgreen:
ps. Ronale będą jak na razie mam 15cali Power tech-y. przód 8 tył 9cali. et (et 15 i 20)
fajnie wystają :mrgreen:
Nic nie wskórasz i nic mu nie udowodniszskoti pisze:Nie odpuszczę mu. Na wiosnę ma mi ,,dokończyć'' jak bym coś znalazł i mi nie pasowało by czy bym coś zarysował, zauważył. Zadeklarował się. Faktury anie rachunku mi ni chce wystawić!!! Więc jak będzie się migać od ew. ,,poprawek'' to będę musiał uprzejmie donieść do urzędu skarbowego ,że ich okradł
Mam dowody wpłaty tak zwane KP na jednym jest np.zakup materiałów lakierniczych, lakierowanie audi, prace konserwacyjne itp. I mam na piśmie Pokwitowanie na łączną sumę ..... tyś. zł z wyszczególnieniem co było robione.
Sam wiesz papier to papier
W środę nowe fotki z operacji wrzucenia silnika do komory
Sam wiesz papier to papier
W środę nowe fotki z operacji wrzucenia silnika do komory
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
witam, widzę że koledzy namawiają na jednostkę 5 cylindrową :mrgreen: no muszę powiedzieć, że to nie przejdzie.... mam taką samą couperke i chciałem to zrobić, niestety w tej budzie gdzie był montowany silnik 1,8 nie ma mocowania na 2,2... trzeba by był pospawać łapy do podłużnic a to już wieksza rzeźba. 1,8 mocowany jest na sankach a 2,2 ma łapy właśnie na podłużnicach wiec nie ma się co napalać, w końcu 1,8 też daje rade
i naprawde podziwiam twoja prace nad ślicznotką, dobra robota
i naprawde podziwiam twoja prace nad ślicznotką, dobra robota
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
pozwolisz Kolego ze nie podzielilem Twojego sceptycyzmu... :mrgreen:kusiu_87 pisze:koledzy namawiają na jednostkę 5 cylindrową no muszę powiedzieć, że to nie przejdzie.... mam taką samą couperke i chciałem to zrobić, niestety w tej budzie gdzie był montowany silnik 1,8 nie ma mocowania na 2,2... trzeba by był pospawać łapy do podłużnic a to już wieksza rzeźba. 1,8 mocowany jest na sankach a 2,2 ma łapy właśnie na podłużnicach wiec nie ma się co napalać, w końcu 1,8 też daje rade
<nono> a kyszskoti pisze:albo jakiś diesel.