AUDI COUPE V8 - letnia sesja :-D
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
DEDHI jeśli chodzi dokładnie o Migliore to według producenta ma wytrzymać rok jeśli auto jest użytkowane na codzień a jeśli weekendowo to powinno dłużej
koszt to około 350 zł (sama powłoka)
+koszty nałożenia lub sam możesz nakładać. A jeśli chodzi ogólnie to powłoki zaczynają się praktycznie od 100 zł a górna granica jest już liczona w tys.
a każda poprawia szklistość auta i przeważnie przyciemniają kolor 
VinCe jak najbardziej było miło
mam nadzieje że jeszcze się zobaczymy tylko tym razem ja zobacze Wasze fury 

+koszty nałożenia lub sam możesz nakładać. A jeśli chodzi ogólnie to powłoki zaczynają się praktycznie od 100 zł a górna granica jest już liczona w tys.

VinCe jak najbardziej było miło

audki filmiku żadnego nie mam co by oddawał to co jest na żywo ale może kiedyś
a wydech jak najbardziej przelotowy, jak na razie jest w planie 2x2'25 lub 2x2,5 cala na dwóch albo trzech tłumikach ale w odpowiednim czasie życie to zweryfikuje
najpierw czas na jakieś lepsze hamulce
[ Dodano: 2015-06-24, 17:50 ]
Zanim rozpocznę walkę z przywróceniem fabrycznych parametrów silnika (a może nawet
uda się przekroczyć magiczne 300 koni
) to wypadało by zadbać o hamulce 
I tak też się stało, na auto wleciały tarcze:
- przód 345x32 zacick MB
- tył 330x32 zacisk MB
![Obrazek]()
![Obrazek]()

najpierw czas na jakieś lepsze hamulce

[ Dodano: 2015-06-24, 17:50 ]
Zanim rozpocznę walkę z przywróceniem fabrycznych parametrów silnika (a może nawet
uda się przekroczyć magiczne 300 koni

I tak też się stało, na auto wleciały tarcze:
- przód 345x32 zacick MB
- tył 330x32 zacisk MB
smog_16 to jest dopiero początek ... do Kolegów z forum dużo mi jeszcze brakuje 
UFOtm coupe jak wychodziło z fabryki to już abs nie miało, a korektor ja wyrzuciłem jeszcze przy starych heblach więc na razie testuje bez korektora .... i tak potrafi postawić bokiem, ale przód na tyle dobrze hamuje że tył zablokuje dopiero w skrajnych sytuacjach

UFOtm coupe jak wychodziło z fabryki to już abs nie miało, a korektor ja wyrzuciłem jeszcze przy starych heblach więc na razie testuje bez korektora .... i tak potrafi postawić bokiem, ale przód na tyle dobrze hamuje że tył zablokuje dopiero w skrajnych sytuacjach