AUDI COUPE V8 - letnia sesja :-D
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
DEDHI jeśli chodzi dokładnie o Migliore to według producenta ma wytrzymać rok jeśli auto jest użytkowane na codzień a jeśli weekendowo to powinno dłużej koszt to około 350 zł (sama powłoka)
+koszty nałożenia lub sam możesz nakładać. A jeśli chodzi ogólnie to powłoki zaczynają się praktycznie od 100 zł a górna granica jest już liczona w tys. a każda poprawia szklistość auta i przeważnie przyciemniają kolor
VinCe jak najbardziej było miło mam nadzieje że jeszcze się zobaczymy tylko tym razem ja zobacze Wasze fury
+koszty nałożenia lub sam możesz nakładać. A jeśli chodzi ogólnie to powłoki zaczynają się praktycznie od 100 zł a górna granica jest już liczona w tys. a każda poprawia szklistość auta i przeważnie przyciemniają kolor
VinCe jak najbardziej było miło mam nadzieje że jeszcze się zobaczymy tylko tym razem ja zobacze Wasze fury
audki filmiku żadnego nie mam co by oddawał to co jest na żywo ale może kiedyś a wydech jak najbardziej przelotowy, jak na razie jest w planie 2x2'25 lub 2x2,5 cala na dwóch albo trzech tłumikach ale w odpowiednim czasie życie to zweryfikuje
najpierw czas na jakieś lepsze hamulce
[ Dodano: 2015-06-24, 17:50 ]
Zanim rozpocznę walkę z przywróceniem fabrycznych parametrów silnika (a może nawet
uda się przekroczyć magiczne 300 koni ) to wypadało by zadbać o hamulce
I tak też się stało, na auto wleciały tarcze:
- przód 345x32 zacick MB
- tył 330x32 zacisk MB
najpierw czas na jakieś lepsze hamulce
[ Dodano: 2015-06-24, 17:50 ]
Zanim rozpocznę walkę z przywróceniem fabrycznych parametrów silnika (a może nawet
uda się przekroczyć magiczne 300 koni ) to wypadało by zadbać o hamulce
I tak też się stało, na auto wleciały tarcze:
- przód 345x32 zacick MB
- tył 330x32 zacisk MB
smog_16 to jest dopiero początek ... do Kolegów z forum dużo mi jeszcze brakuje
UFOtm coupe jak wychodziło z fabryki to już abs nie miało, a korektor ja wyrzuciłem jeszcze przy starych heblach więc na razie testuje bez korektora .... i tak potrafi postawić bokiem, ale przód na tyle dobrze hamuje że tył zablokuje dopiero w skrajnych sytuacjach
UFOtm coupe jak wychodziło z fabryki to już abs nie miało, a korektor ja wyrzuciłem jeszcze przy starych heblach więc na razie testuje bez korektora .... i tak potrafi postawić bokiem, ale przód na tyle dobrze hamuje że tył zablokuje dopiero w skrajnych sytuacjach