o super, jak zrobisz to wpadaj na ledziny sie pochwalic, porownamy, ja niestety narazie wyjechac nie moge bo cab jest rozebrany, a chetnie porownam, bo jak bedzie ladniejszy to tez bym moze odnowil rotory
Monster_C4, no na razie na aucie nie zobaczysz... ale przy aucie juz tak... Takie pogladowe foto dla Was
Kolczat, no jak zaloze na Caba to wpadne napewno porownac odcien Teraz musze gdzies listwy drzwiowe dostac, bo te moje szpetne sa jak nic i psuja caly look auta
Hehe sceptycznie to ja bylem wogole nastawiony na jaki kolor wogole je pomalowac... Jedynym wyborem ktory jakos by wygladal to albo srebrny, albo srebrny...A mi sreberko juz sie naprawde opatrzylo... A chcialem wprowadzic troche zycia w to smutne kolo o moich inicjalach Wizja byla na biala perle, ale jak zaczalem ogladac wzorniki kolorow to stwierdzilem ze chyba juz slepy jestem i wybralem na chybil trafil
[ Dodano: 2015-09-08, 21:50 ]
Auto juz wlasciwie ma nowa wlascicielke, ktora jest moja sis ale od grzebania zostalem ja... Z racji nadpalnenia sie styku z dlugich, postanowilem eksperementacyjnie wrzucic pajaka z innego CCCO A dziwo pinologia spasowala, i teraz w Cabie sa manetki do tempomatu i AC/BC znowuz podstawa do jakiegos rezania... Jest tez pare innych zmian, ale w sumie nie warto nawet pisac, najwazniejsze to nowe listwy dolne
Wpadl tez wyswietlacz temperatury zewnetrznej czego mi w tym aucie brakowalo
Najaktualniejsze foto z SCP 2015
[ Dodano: 2015-12-11, 18:56 ]
Udalo sie wyhaczyc kiere w dobrej kasie i zastanawiam sie czy w cabie nie zmienic... Bo ta ori jakas smutna... Orientujecie sie moze czy poducha spasuje p&p??? czy trzeba bedzie rezac wtyczki???
No tak co by odswiezyc troche temat... Bo siostra dziala powoli i systematycznie... Z takich nowosci wpadla nowa szybka w dachu, tutaj podziekowania dla specow z Lublina... No i po poprzedniej zabudowie bagaznika nie ma juz sladu... Butla "bojler" zostala wyrzucona bo zajmowala caly bagaznik, wpadla w jej miejsce butla w kolo no i bagaznik w koncu juz jakis jest Czysto i schludnie tak jak lubie
DEDHI, spoko ze wyraziles swoje zdanie No wodotryskow byc nie mialo, zamysl poprostu byl taki ze mialo byc schludnie i by "zabrac" jak najmniej pojemnosci bagaznika Kazdy cm3 w tym aucie jest na wage zlota, dlatego wzmacniacza nie umieszczalem na rowno z subem... tym samym kierowalem sie przy zabudowie bagaznika w a8 .. Wszystkie graty w bagazniku maja swoje miejsce
zabudowa schludna, bardzo praktyczma.... widzę 2/3 schowki ? a słuchaj... może zrobił byś taką płytę pionową... która przykryłą by suba i piec? Oczywiście na wzmacniaczu kratki wentylacyjne a na suba ... 2 otwory na dłośnik i bass reflex ? Myślę że było by super... przemyśl zagadnienie