[Cabrio ABC] Cabrio by Robertas,new zbudowa bagaznika s2 ;)
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- Monster_C4
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Hehe sceptycznie to ja bylem wogole nastawiony na jaki kolor wogole je pomalowac... Jedynym wyborem ktory jakos by wygladal to albo srebrny, albo srebrny...A mi sreberko juz sie naprawde opatrzylo... A chcialem wprowadzic troche zycia w to smutne kolo o moich inicjalach Wizja byla na biala perle, ale jak zaczalem ogladac wzorniki kolorow to stwierdzilem ze chyba juz slepy jestem i wybralem na chybil trafil
[ Dodano: 2015-09-08, 21:50 ]
Auto juz wlasciwie ma nowa wlascicielke, ktora jest moja sis ale od grzebania zostalem ja... Z racji nadpalnenia sie styku z dlugich, postanowilem eksperementacyjnie wrzucic pajaka z innego CCCO A dziwo pinologia spasowala, i teraz w Cabie sa manetki do tempomatu i AC/BC znowuz podstawa do jakiegos rezania... Jest tez pare innych zmian, ale w sumie nie warto nawet pisac, najwazniejsze to nowe listwy dolne
Wpadl tez wyswietlacz temperatury zewnetrznej czego mi w tym aucie brakowalo
Najaktualniejsze foto z SCP 2015
[ Dodano: 2015-12-11, 18:56 ]
Udalo sie wyhaczyc kiere w dobrej kasie i zastanawiam sie czy w cabie nie zmienic... Bo ta ori jakas smutna... Orientujecie sie moze czy poducha spasuje p&p??? czy trzeba bedzie rezac wtyczki???
[ Dodano: 2015-09-08, 21:50 ]
Auto juz wlasciwie ma nowa wlascicielke, ktora jest moja sis ale od grzebania zostalem ja... Z racji nadpalnenia sie styku z dlugich, postanowilem eksperementacyjnie wrzucic pajaka z innego CCCO A dziwo pinologia spasowala, i teraz w Cabie sa manetki do tempomatu i AC/BC znowuz podstawa do jakiegos rezania... Jest tez pare innych zmian, ale w sumie nie warto nawet pisac, najwazniejsze to nowe listwy dolne
Wpadl tez wyswietlacz temperatury zewnetrznej czego mi w tym aucie brakowalo
Najaktualniejsze foto z SCP 2015
[ Dodano: 2015-12-11, 18:56 ]
Udalo sie wyhaczyc kiere w dobrej kasie i zastanawiam sie czy w cabie nie zmienic... Bo ta ori jakas smutna... Orientujecie sie moze czy poducha spasuje p&p??? czy trzeba bedzie rezac wtyczki???
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
No tak co by odswiezyc troche temat... Bo siostra dziala powoli i systematycznie... Z takich nowosci wpadla nowa szybka w dachu, tutaj podziekowania dla specow z Lublina... No i po poprzedniej zabudowie bagaznika nie ma juz sladu... Butla "bojler" zostala wyrzucona bo zajmowala caly bagaznik, wpadla w jej miejsce butla w kolo no i bagaznik w koncu juz jakis jest Czysto i schludnie tak jak lubie
- robertas1.8
- Forum Audi 80
DEDHI, spoko ze wyraziles swoje zdanie No wodotryskow byc nie mialo, zamysl poprostu byl taki ze mialo byc schludnie i by "zabrac" jak najmniej pojemnosci bagaznika Kazdy cm3 w tym aucie jest na wage zlota, dlatego wzmacniacza nie umieszczalem na rowno z subem... tym samym kierowalem sie przy zabudowie bagaznika w a8 .. Wszystkie graty w bagazniku maja swoje miejsce