[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Forum Audi 80
Obserwuję Twoje auto od kiedy szukałem swojego caba i trafiłem na film "Pasjonat" w Wami w rolach głównych Teraz tym wydechem dopełniłeś dzieła i jest naprawdę idealnym podkreśleniem pracy V6. Oby dalej te mody szły w takie smaczki <ok>
Powiedz mi w którym dokładnie miejscu masz te dodatkowe lampki do czytania i jak to wygląda?
Powiedz mi w którym dokładnie miejscu masz te dodatkowe lampki do czytania i jak to wygląda?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No właśnie dlatego zdziwiłem się pozycją w pierwszym poscie: Oświetlenie wewnętrzne z funkcją ściemniania i dodatkowe lampki do czytaniaATLAS pisze:Radoslavsky, dzięki! <ok>
Lampki do czytania? W cabrio nie ma za bardzo, bo jest jedna lampka nad lusterkiem, oraz oświetlenie po otwarciu lusterek "słoneczników".
[ Dodano: 2015-02-06, 11:50 ]
Hardtop w Twoim kolorze na eBay chociaż producent trudny do określenia. Jeszcze 9 godz. do końca licytacji i ciekawe za ile to pójdzie:
http://www.ebay.de/itm/Hardtop-Audi-80- ... 8763&rt=nc
stawsz, ja harda kupię jak się trafi kompletny ze stojakiem tylko "z przepychu" tak aby mieć zdjęcia i radość posiadania kolejnej niepraktycznej rzeczy. Niestety wszystkie hardy po jakie dzwoniłem miały braki, wady, lub nieoryginalne mocowania.
wysio i nie tylko posiadali ten najładniejszy i wszyscy wiemy, że inne są prawie jak "zamiennik". Choć Wiesmann ma swój urok i bywa pięknym uzupełnieniem:
Ale "szmata" dodaje uroku co wiedzą projektanci również współczesnych cabrio.
wysio i nie tylko posiadali ten najładniejszy i wszyscy wiemy, że inne są prawie jak "zamiennik". Choć Wiesmann ma swój urok i bywa pięknym uzupełnieniem:
Ale "szmata" dodaje uroku co wiedzą projektanci również współczesnych cabrio.