ma ktoś może trochę fotek z rozwiązaniami zabudowy w coupe?
chodzi mi o rozwiązania umieszczenia głośników w przednich drzwiach i tweeterów, oraz średniotonowych, ( Te prawdopodobnie trafią w deskę w miejsce fabrycznych).
pytanie może trochę dziwne i nie typowe ponieważ chodzi mi o zabudowanie sprzędu w sposób jak najmniej widoczny,
jednostka sterująca to ALPINE 9856R, będzie pracować jako przedwzmacniacz, (głośniki będą pędzone tylko ze wzmacniaczy, chyba że mi się odmieni

w bagażniku znajdą miejsce FUJITSU TEN ALPHA 5000M i MONACOR HPB-806. i Sony XM-280GTX.
Monacor i Sony mają obsługiwać kabinę w konfiguracji BI-wirning, pośrednio pomiędzy nimi a jednostką sterującą będzie jeszcze aktywny filtr którym mogę regulować częstotliwości podziału poszczególnych pasm i ich poziomy.
co do głośników, to SUB Stary Rockford na podwójnej cewce, w zamkniętej obudowie. a co do głośników to się zastawiam, jakie dać na przód, Jedno jest pewne, membrany w Muszą być papierowe,, poprostu tony średnie i średnie wyższe, są według mnie lepiej oddawane przez papierową membranę...
Także SUB jest papierowy i nie zamierzam tego zmieniać. takie brzmienie mi bardziej odpowiada.
interconekty Monster Cable, Monacor,AVM.
głośnikowe Kimber Kable . okablowanie zakupione jakiś czas temu za naprawdę śmieszne pieniądze, i w sporej ilości, także spokojnie 3-4 auta okablowaniem mógłbym obdarzyć.
do tego wszystkiego o ciągłość dostaw prądu zadbają dwa kondensatory o poj 1F każdy
suba niestety nie uda mi się w bagażniku ukryć, ale chciałbym całą elektronikę, jak i przetworniki ukryć. a przynajmniej zabudować w aucie tak aby wygląd auta wewnątrz jak najmniej obdiegał od oryginału.
Może mi ktoś wogóle pomóc czy to co chciałbym zrealizować jest niemożliwe do wykonania?