CB Radio - montaz, wybor
CB Radio - montaz, wybor
Cześć,
Macie jakiś pomysł gdzie umieścić CB w Audi B4 Kombi ?
Próbowałem w kilku miejscach i jakoś nie mam koncepcji
Macie jakiś pomysł gdzie umieścić CB w Audi B4 Kombi ?
Próbowałem w kilku miejscach i jakoś nie mam koncepcji
Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 12:24 przez SZKOT, łącznie zmieniany 1 raz.
- gangsta5555
- Forum Audi 80
- Imię: kula
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Jeśli masz dziure w dachu, to banalnie
Ściągasz ten plastik co jest na końcu bagażnika i przepychasz "na skraju" tapicerki, a później uszczelką do podłogi i gotowe
[ Dodano: 2006-12-27, 14:50 ]
W takim razie niestety nie wiem :roll:
Ściągasz ten plastik co jest na końcu bagażnika i przepychasz "na skraju" tapicerki, a później uszczelką do podłogi i gotowe
Żeby tak zrobić to trzeba mieć małe radio, ja akurat mam Pres. Herberta i się niestety nie zmieści, ale za to Uniden 520XL wejdzie bez problemów 8-)mrx1983 pisze:w podsuftce pomiedzy oslonami przeciwslonecznymi
[ Dodano: 2006-12-27, 14:50 ]
Dopiero teraz to zobaczyłem :oops:Sedan
W takim razie niestety nie wiem :roll:
Panowie :shock: :shock: :shock: - jakie obcinanie kabla, przycina sie bat, a to tajemnicze specjalne urządzenie to SWR miarka. Zacząć trzeba jednak od regulacji położenia bata w uchwycie, bez przycinania czegokolwiek w 80% to wystarczamrx1983 pisze:wiesz jak sie wogole stroi anteny CB???...to ci powiem,podlaczasz takie specjalne urzadzonko i obcinasz kabel od anteny po centymetrze az sie uda wystroic
batem duzo nie wystroiszpiotrek pisze:mrx1983 napisał/a:
wiesz jak sie wogole stroi anteny CB???...to ci powiem,podlaczasz takie specjalne urzadzonko i obcinasz kabel od anteny po centymetrze az sie uda wystroic
Panowie - jakie obcinanie kabla, przycina sie bat, a to tajemnicze specjalne urządzenie to SWR miarka. Zacząć trzeba jednak od regulacji położenia bata w uchwycie, bez przycinania czegokolwiek w 80% to wystarcza
[ Dodano: 2007-01-29, 19:42 ]
jeszcze zalezy jaki bat