Tak ma kolega rację Sinuslive grają dość przyzwojcie, lecz gwizdki raczej zamontował bym w słupku (niebawem umieszczę link jak wygląda to u mnie obecnie słupki są tworzone) ale wiąże się to z nakładem pracy i czasu ale efekt jest super.Oofol pisze:Zajrzyj do mojej galerii w centrum czy w linku w moim opisie i zobaczysz jak ja mam u siebie zamontowane gwizdki.barteq289 pisze:Oofolfajnie ale gdzie wepchnac te tweetery zeby spelnialy swoja role??i nie wygladalo to badziewnie!!
audi_a6 przekonales mnie!!jutro kupuje-napewno podziele sie wrazeniami!!dzieki za wszystko!!
Doc ja też nie jestem za tym rozwiązaniem z 10tkami ale kolega nie chce wydać dużo pieniędzy a chce żeby to grał przyzwoicie a te Sinuslive są przyjemne a ich cena jest jeszcze d o zaakceptowania. A co do głośników dwudrożnych współosiowych to mnie to po prostu odrzuca... wiem jak to gra i sam bym tego nie zamontował... dla tego podaje linka z odseparowanymi a z uwagi na budżet kolegi są one nawet tańsze od Hrtzów a dźwiękiem na pewno nie będą gorsze!
Pozdrawiam