[all]Urwane mocowanie siłownika tylnej klapy w słupku avant
[all]Urwane mocowanie siłownika tylnej klapy w słupku avant
mam urwane mocowanie siłownika od tylnej klapy, wyrwany gwint razem z wprasowaną nakrętką w karoserie w który wkręcane jest mocowanie główki teleskopu i nie wiem jak to naprawić (spawania nie biorę pod uwagę)
Ostatnio zmieniony 27 gru 2012, 17:32 przez vitja07, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
hehe nawet nie wchodzi w role spawanie, używany kupisz za 20-25zł nowy przedział od 40-50zł...
tydzień temu wymieniałem 2 teleskopy tylnej klapy miałem do wyboru od audi cupe 540nm a od forda 515nm wybrałem od forda bo cupe były za długie trochę i klapa wysoko była podniesiona...
pamiętajcie w zimę pomalutku otwieramy klapę tylna i maskę bo w teleskopach moga pójść uszczelniacze
tydzień temu wymieniałem 2 teleskopy tylnej klapy miałem do wyboru od audi cupe 540nm a od forda 515nm wybrałem od forda bo cupe były za długie trochę i klapa wysoko była podniesiona...
pamiętajcie w zimę pomalutku otwieramy klapę tylna i maskę bo w teleskopach moga pójść uszczelniacze
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
urwał ci się ten siłownik z boku auta czyli w karoseri czy jak?? jak w karoserii to sciągasz osłony plastikowe w środku auta które są przy uszczelce z tylnej klapy - czyli środkowa i albo lewa albo prawa osłona słupka do zdjęcia bo nie wiadomo co ci sie urwało, jak to zdejmniesz to włożysz ręke w ten otwór z tyłu gdzie przychodzi teleskop i tam jest nakrętka którą sie teleskop montuje a jak niema to dajesz nową przykręcasz i gotowe, a jeśli uleciał ci teleskop to kupujesz nowy albo używany i wymieniasz nic skomplikowanego i bez użycia spawarki czy maga itd :mrgreen: a na drugi raz to przynajmniej jaśniej kolego napisz co się stało bo tu niema czarodziei ani jasnowidzów co się stało..chyba że koledzy albo koleżanki mają taką moc to przepraszam <mikolaj>
- Przemo80b3
- Forum Audi 80