Z daleka to widać. Cecha charakterystyczna, to wycięcie na wydech umiejscowione bliżej środka.juba pisze:ten ostatni do Coupe
[b4 1.9 TDI Z1] zderzak tył (wieś tuning ?)
Moja dokładka to Zender a nie Kamei. Dokładke można oderwać ale nie jest to łatwa sprawa i trzeba mocno uważać żeby nic nie pękło.juba pisze:A co myślicie o tej dokładce Kamei, u kolegi GSF'a fajnie siadła na sedanie. Czy można Oderwać samą dokładkę i poprawić ją, bo widzę że trochę krzywo spasowana.
Zaraz,to ona jest przyklejona do zderzaka ? Nigdy nie zwróciłem uwagi na mocowanie,a chciałbym poprawić swoją w najbliższym czasie .GSF pisze:Moja dokładka to Zender a nie Kamei. Dokładke można oderwać ale nie jest to łatwa sprawa i trzeba mocno uważać żeby nic nie pękło.juba pisze:A co myślicie o tej dokładce Kamei, u kolegi GSF'a fajnie siadła na sedanie. Czy można Oderwać samą dokładkę i poprawić ją, bo widzę że trochę krzywo spasowana.
Tak, dokładki są klejone do zderzaków. Ja miałem ułatwione zadanie przy odklejaniu swojej bo miałem spotkanie z dzikiem i zderzak był do wywalenia na śmietnik. Grzanie opalarką na styku powierzchni dokładki i zderzaka sporo pomaga.przemoO23 pisze:Zaraz,to ona jest przyklejona do zderzaka ? Nigdy nie zwróciłem uwagi na mocowanie,a chciałbym poprawić swoją w najbliższym czasie .GSF pisze:Moja dokładka to Zender a nie Kamei. Dokładke można oderwać ale nie jest to łatwa sprawa i trzeba mocno uważać żeby nic nie pękło.juba pisze:A co myślicie o tej dokładce Kamei, u kolegi GSF'a fajnie siadła na sedanie. Czy można Oderwać samą dokładkę i poprawić ją, bo widzę że trochę krzywo spasowana.
Jestem jak najbardziej zadowolony tym bardziej że mam do kompletu przednią dokładkęjuba pisze:Przepraszam to dokładka Zendera, bo do B4 Kamei nie produkowało dokładek. GSF, jesteś zadowolony z zmiany tyłu po dołożeniu dokładki? Tak na zdjęciach tego nie widać ale podobno dupa robi się bardziej kanciasta, masywniejsza. I jeszcze jedno pytanie, ile dałeś za swoją dokładkę?