Z daleka to widać. Cecha charakterystyczna, to wycięcie na wydech umiejscowione bliżej środka.juba pisze:ten ostatni do Coupe
[b4 1.9 TDI Z1] zderzak tył (wieś tuning ?)
Moja dokładka to Zender a nie Kamei. Dokładke można oderwać ale nie jest to łatwa sprawa i trzeba mocno uważać żeby nic nie pękło.juba pisze:A co myślicie o tej dokładce Kamei, u kolegi GSF'a fajnie siadła na sedanie. Czy można Oderwać samą dokładkę i poprawić ją, bo widzę że trochę krzywo spasowana.
Zaraz,to ona jest przyklejona do zderzaka ? Nigdy nie zwróciłem uwagi na mocowanie,a chciałbym poprawić swoją w najbliższym czasie .GSF pisze:Moja dokładka to Zender a nie Kamei. Dokładke można oderwać ale nie jest to łatwa sprawa i trzeba mocno uważać żeby nic nie pękło.juba pisze:A co myślicie o tej dokładce Kamei, u kolegi GSF'a fajnie siadła na sedanie. Czy można Oderwać samą dokładkę i poprawić ją, bo widzę że trochę krzywo spasowana.
Tak, dokładki są klejone do zderzaków. Ja miałem ułatwione zadanie przy odklejaniu swojej bo miałem spotkanie z dzikiem i zderzak był do wywalenia na śmietnik. Grzanie opalarką na styku powierzchni dokładki i zderzaka sporo pomaga.przemoO23 pisze:Zaraz,to ona jest przyklejona do zderzaka ? Nigdy nie zwróciłem uwagi na mocowanie,a chciałbym poprawić swoją w najbliższym czasie .GSF pisze:Moja dokładka to Zender a nie Kamei. Dokładke można oderwać ale nie jest to łatwa sprawa i trzeba mocno uważać żeby nic nie pękło.juba pisze:A co myślicie o tej dokładce Kamei, u kolegi GSF'a fajnie siadła na sedanie. Czy można Oderwać samą dokładkę i poprawić ją, bo widzę że trochę krzywo spasowana.
Jestem jak najbardziej zadowolony tym bardziej że mam do kompletu przednią dokładkę Na początku po założeniu miałem takie odczucie że nie widać jakoś specjalnie różnicy jednak jak się postawi obok taką 80 ze zwykłym zderzakiem to widać różnice. Zapłaciłem za zderzak z dokładką 57E+30E wysyłka + malowanie na miejscu.juba pisze:Przepraszam to dokładka Zendera, bo do B4 Kamei nie produkowało dokładek. GSF, jesteś zadowolony z zmiany tyłu po dołożeniu dokładki? Tak na zdjęciach tego nie widać ale podobno dupa robi się bardziej kanciasta, masywniejsza. I jeszcze jedno pytanie, ile dałeś za swoją dokładkę?