Mam szybkie pytanie kiedy na bezpieczniku nr 13 zasilającym pompę paliwa powinno być napięcie :?: po przekręceniu zapłonu :?: bo nie pracuje mi pompa paliwa.
[ Dodano: 2012-10-17, 19:04 ]
Hmm chyba zlokalizowałem napięcie pojawia się na chwilę w momencie włączenia się przekaźnika 208 ale nie słychać pracy pompy paliwowej, pewnie zdechła
Nie działają mi kontrolki na liczniku i wszystkie wskazówki od obrotomierza, paliwa, temp. i prędkości (podświetlenie licznika działa) jaki może byc to bezpiecznik? innych usterek nie zauważyłem.
[b]aldi[/b], numer 29??? u mnie to numer 3 (bezpiecznik stopu+sygnał dźwiękowy) gdzie się znajduje 29? również w skrzyneczce z bezpiecznikami przy podszybiu czy może gdzieś pod kierownicą?
Kolego aldi przyjrzałem się temu wykresowi i wydaje mi się że instalacja jak i numeracja oraz rozmieszczenie bezpieczników wersji usa różni się od wersji europejskiej, jeśli w twoim B4 abc się zgadza ten diagram to znaczy że masz wersję americano ja mam na pewno europejską i mam inną numerację.
ale ja nie mam bezpiecznika o numerze 29 w mojej skrzyneczce :cry: a skrzynkę z bezpiecznikami mam pod szybą od strony komory silnika więc na pewno nic nie spadło, może ten bezpiecznik jest pod kierownicą w gąszczu instalacji?
Tutaj masz opis http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ba9 ... bbd9c.html
A jeśli nie wiesz która kostka szła w którym miejscu to poszukaj na allegro czasem niektórzy sprzedawcy dają fotkę skrzynki bezpieczników z kostkami (z poucinanymi kablami).