samochod stoi pod chmurka a w zwiazku tym, jakie jest Wasze zdanie na temat pokrowców. Czy to na zime dobre rozwiazanie? Wasze za i przeciw mozna tu wpisywac.
Pokrowce anty: deszczowe, sniegowe, slyszalem o takich co i przed gradem chronia.
[All] Pokrowce na karoserię
[All] Pokrowce na karoserię
Ostatnio zmieniony 27 cze 2012, 00:33 przez maccwac, łącznie zmieniany 2 razy.
tak tez wlasnie sie bałem ze przy wietrze moze rysowac lakier. generalnie nie zamierzam jezdzic moim audi w zimie. zrobilem felgi a i przy niskim zawieszeniu przyznac musze ze ciezko sie jezdzi. w zimie pomecze be-ew-wu ojca 8-)
pokrowiec chcialem kupic na dluzszy zimowy postoj i od czasu do czasu przepalenie Audi. Moze od razu zapytam o felgi aluminiowe. Trzeba je jakos specjalnie na zime i zabezpieczac? mróz ich nie uszkodzi?
pokrowiec chcialem kupic na dluzszy zimowy postoj i od czasu do czasu przepalenie Audi. Moze od razu zapytam o felgi aluminiowe. Trzeba je jakos specjalnie na zime i zabezpieczac? mróz ich nie uszkodzi?
"...masz na sklepie..." oznaczac to moze ze jest ten pokrowiec do kupienia?orkabmx pisze:pokorowiec
jezeli chodzi o pokrowiec ja mam na sklepie u siebie taki ktory ma od spodu meszek a wiec powoduje to ze to nie jest zwykle gumolineum narzucone na auto a wiec nie rysuje wiadomo ze jak bedzie piach na karoseri to cokolwiek polozym na blache bedzie bubu
-
Arczizioom
Kolego orkabmx ile takowy pokrowiec kosztuje? Ostatnio sie przymierzałem do zakupu. Ale jakoś nie było czasu pojeździć po sklepach. Dość męczące jest drapanie szyb rano i zmiatanie tego śniegu, jak nie zmieciesz to później masz lód na samochodzie i jeszcze gorzej. Także takie rozwiązanie nie jest może najlepsze ale i nie najgorsze.