eSPe pisze:Spaykee z całym szacunem dla ciebie i tym jak cię lubię ale:
1. Dostałeś 3 ostrzeżenia. Powody i od kogo masz wypisane tutaj:
https://audi80.pl/warn...ail&userid=5651
2. Pozostałe konta które zakładasz zostają banowane sukcesywnie w myśl zasady
jeden user - jedno konto.
zapisu takiego nie ma w regulaminie, a będąc tak bardzo poprawnym i służalczym regulaminowi - mogę założyć nowe konto. Byłoby cicho, gdybym nie dostał dziś bana. Ale jak widać, ktoś się bawi, bo "może". Ja także się mogę bawić, podobnie jak ta osoba, która mi daje te bany.
Swoją drogą było napisać do admina tego który może zdjać ostrzeżenie o "złagodzenie kary" i "odroczenie" poprzez zdjęcie jednej z belek z obiecaniem poprawy i by było lux.
Niestety Sławku jak dostajesz bana, nie ma możliwości dowiedzenia się, jaki jest adres admina, napisania maila do kogokolwiek, poza osobami, których mam w znajomych.
Teraz skoro natroliłeś już coś czuję że będzie rejestracja nowego penetrato/predato/mordercy i znów banowanie w kółko.
Możliwe, chociaż wciąż mam nadzieję, że sprawca się ujawni.
eSPe pisze:
A powód banowania dodatkowych kont jest prosty i napisany przeze mnie wyżej:
Cytat:
i skoro zostałeś zbaniony na koncie spaykee to wiadomo że nie po to abyś zakładał kolejne i trolił
Ok, tylko problem polega na tym, że nie troliłem na nowych kontach, jedynie wypowiadalem swoje skromne zdanie w dziale "nasze audi". Grzechem jest powiedzieć do dobrego znajomego, żeby "woził gnój" swoim autem? Ktoś, kto mnie zna, wie, że to po prostu żart. Nie mam nic do Audi, to są naprawdę bardzo doibre wozy w porównaniu do konkurencji. To są po prostu żarty. Jeśli ich ktoś nie rozumie, to niech się nie odzywa. Poza tym, prosiłem - jeszcze na koncie spaykee, aby się odezwała osoba, która była odpowiedzialna za usuwanie moich postów. Od tego się wszystko zaczęło. <ok>