Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

banicja

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
penetrator

Post autor: penetrator » 03 cze 2012, 23:05

sagem pisze:Najlepiej będzie jak niektórzy nie będą wchodzić między wódkę a zakąskę i temat zamknie się w swoim gronie :mrgreen:
o to prosiłem w pierwszym poście, ale temat zaczął żyć swoim życiem. Frano odzywając się jedynie podgrzał atmosfere.

Wiem, że temat zniknie, posypie się kilka banów - i to całkiem bez powodu. Jeśli nie uzyskam powodu, założe kolejne konto, co jest oczywiste, i znowu będzie gnój. ;-)

Awatar użytkownika
majekk
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: majekk » 03 cze 2012, 23:07

Jak dla mnie sprawa jest dość prosta. Skoro sie dostało na jednym koncie (spaykee) karę w postaci zakazu pisana i próbuje się tę karę omijać zakładając inne konta to nic dziwnego, że są one kasowane. To żadna nowość, na większości forów tak jest. Poza tym jeden user - jedno konto.

Nie wnikam w słuszność nałożonych kar, bo nie jestem w temacie. ;-)

doppel-zuber
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: doppel-zuber » 03 cze 2012, 23:07

penetrator pisze:chętnie zerwę gwint, lubię brudną robotę
ja tam umywam ręce, nie lubie bawić się w indianina.

Swoją drogą ostatnio szukałem na odlotach i ponoć wszystkie dziewice :!: :!: :!: :mrgreen:

[ Dodano: 2012-06-03, 23:09 ]
penetrator pisze:posypie się kilka banów
kogoś sugerujesz :?: :lol: :lol: :lol: :-)

penetrator

Post autor: penetrator » 03 cze 2012, 23:10

majekk pisze: Skoro sie dostało na jednym koncie (spaykee) karę w postaci zakazu pisana i próbuje się tę karę omijać zakładając inne konta to nic dziwnego, że są one kasowane. To żadna nowość, na większości forów tak jest. Poza tym jeden user - jedno konto.
regulamin nie zabrania posiadania wiekszej ilosci niz jedno konto na forum, sam zna kilka osob, które ma kilka kont, z tergo wlasnie powodu, bo bezpodstawnie dostały ostrzezenia i nie mogą pisać - i bez banów.
doppel-zuber pisze:
ja tam umywam ręce, nie lubie bawić się w indianina.
tak tylko gadasz :lol:

doppel-zuber
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: doppel-zuber » 03 cze 2012, 23:15

penetrator pisze:tak tylko gadasz
a może jo, bym dziabnął jakąś gazelkę :->

[ Dodano: 2012-06-03, 23:18 ]
dobra bo nam się temat rozjechał lekko, a miałem tylko zajrzeć. Psychologicznie próbują Cię złamać penetrator (kurde jak bym był kobieta hipotetycznie orzecz jasna to bym sie za ciebie brał huehehe), poprzez ignorancję i nie odpisywanie, ale tych technik to nas na 1 roku uczyli wiec sie nie daj. pozdro

[ Dodano: 2012-06-03, 23:23 ]
uahahahahhaha znów go zbanowali dzikusy :lol: :lol: :lol:

KOMUNO WRÓĆ :!: :!: :!: Moje uszanowanie dla kieroiwnictwa uahahahahahhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

KtosVW
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KtosVW » 03 cze 2012, 23:26

Fajnie tu jest. Chyba się zadomowię. ]:>

morderca69

Post autor: morderca69 » 03 cze 2012, 23:29

Z BUTA WJEŻDŻAM JEDNYM STRZAŁEM WYŁAMUJE ZAMEK :!: :!: :!:
:-)
Witam ponownie. Chyba znowu ktoś mi dał bana... ;-) :->

doppel-zuber
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: doppel-zuber » 03 cze 2012, 23:30

morderca69 pisze:Z BUTA WJEŻDŻAM JEDNYM STRZAŁEM WYŁAMUJE ZAMEK
uahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 2012-06-03, 23:31 ]
KLAPS :!: :!: :!: <ok> <ok>

KtosVW
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: KtosVW » 03 cze 2012, 23:31

doppel-zuber pisze:KLAPS :!: :!: :!: <ok> <ok>
Popieram :-D

morderca69

Post autor: morderca69 » 03 cze 2012, 23:34

doppel-zuber pisze: KLAPS :!: :!: :!: <ok> <ok>
KtosVW pisze: Popieram :-D
na dobrych znajomych zawsze można liczyć <ok> <ok>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

doppel-zuber
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: doppel-zuber » 03 cze 2012, 23:34

miałem już iść ale myśle, że zaproponuję nutkę na spokojny niedzielny wieczór

:lol:

morderca69

Post autor: morderca69 » 03 cze 2012, 23:40

doppel-zuber pisze:
uaahahahahhaahha <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> ogień <ok>

[ Dodano: 2012-06-04, 00:03 ]
Ok pany. Skoro nie ma odważnego, to zrobimy to po staropolsku. <ok>

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 04 cze 2012, 00:11

Dla mnie sprawa prosta.

Spaykee z całym szacunem dla ciebie i tym jak cię lubię ale:
1. Dostałeś 3 ostrzeżenia. Powody i od kogo masz wypisane tutaj: https://audi80.pl/warnings.htm?mode= ... serid=5651
2. Pozostałe konta które zakładasz zostają banowane sukcesywnie w myśl zasady
majekk pisze:jeden user - jedno konto.
Swoją drogą nie wiem po co admin się bawi i banuje skoro mógłby usuwać te predatory penetratory.
Co daje do myślenia że nie jest to główny admin tylko co najwyżej rangą Junior (o ile mnie pamięć nie myli na Przemo tylko główny może usunąć usera).
A powód banowania dodatkowych kont jest prosty i napisany przeze mnie wyżej:
ponieważ:
majekk pisze:jeden user - jedno konto.
i skoro zostałeś zbaniony na koncie spaykee to wiadomo że nie po to abyś zakładał kolejne i trolił
i tyle.

Swoją drogą było napisać do admina tego który może zdjać ostrzeżenie o "złagodzenie kary" i "odroczenie" poprzez zdjęcie jednej z belek z obiecaniem poprawy i by było lux.

Teraz skoro natroliłeś już coś czuję że będzie rejestracja nowego penetrato/predato/mordercy i znów banowanie w kółko.

Dobranoc.

morderca69

Post autor: morderca69 » 04 cze 2012, 00:27

eSPe pisze:Spaykee z całym szacunem dla ciebie i tym jak cię lubię ale:
1. Dostałeś 3 ostrzeżenia. Powody i od kogo masz wypisane tutaj: https://audi80.pl/warn...ail&userid=5651
2. Pozostałe konta które zakładasz zostają banowane sukcesywnie w myśl zasady

jeden user - jedno konto.
zapisu takiego nie ma w regulaminie, a będąc tak bardzo poprawnym i służalczym regulaminowi - mogę założyć nowe konto. Byłoby cicho, gdybym nie dostał dziś bana. Ale jak widać, ktoś się bawi, bo "może". Ja także się mogę bawić, podobnie jak ta osoba, która mi daje te bany.
Swoją drogą było napisać do admina tego który może zdjać ostrzeżenie o "złagodzenie kary" i "odroczenie" poprzez zdjęcie jednej z belek z obiecaniem poprawy i by było lux.
Niestety Sławku jak dostajesz bana, nie ma możliwości dowiedzenia się, jaki jest adres admina, napisania maila do kogokolwiek, poza osobami, których mam w znajomych.
Teraz skoro natroliłeś już coś czuję że będzie rejestracja nowego penetrato/predato/mordercy i znów banowanie w kółko.
Możliwe, chociaż wciąż mam nadzieję, że sprawca się ujawni. ;-)
eSPe pisze: A powód banowania dodatkowych kont jest prosty i napisany przeze mnie wyżej:
Cytat:

i skoro zostałeś zbaniony na koncie spaykee to wiadomo że nie po to abyś zakładał kolejne i trolił
Ok, tylko problem polega na tym, że nie troliłem na nowych kontach, jedynie wypowiadalem swoje skromne zdanie w dziale "nasze audi". Grzechem jest powiedzieć do dobrego znajomego, żeby "woził gnój" swoim autem? Ktoś, kto mnie zna, wie, że to po prostu żart. Nie mam nic do Audi, to są naprawdę bardzo doibre wozy w porównaniu do konkurencji. To są po prostu żarty. Jeśli ich ktoś nie rozumie, to niech się nie odzywa. Poza tym, prosiłem - jeszcze na koncie spaykee, aby się odezwała osoba, która była odpowiedzialna za usuwanie moich postów. Od tego się wszystko zaczęło. <ok>

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 04 cze 2012, 00:49

W ostatnich kilku zdaniach masz racje.
Duzo racji.

Co do kontaktu do admina glownego zawsze wystarczylo napisac pw do koko, kubika lub w ostatecznosci do Doca.
Na koncie dewiant przyznam ze również nie zauważyłem abyś trolil.
Mimo to co do bluzgów na forum publicznym podzielam zdanie trepka.
Na forach gdzie jest zapis w regu jak np na Kormoranie ze ''na tym forum mozna więcej niż na innych i panuje bardzo luźna atmosfera'' to ostatnio sam osobiście wlepilem ci wakacje na tydzień na tak frywolnym forum jak Kormoran.

uwielbiam czytać twoje posty i uwielbiam twoje poczucie humoru ale po prostu czasem przeginasz i widocznie któremuś z adminów tego forum zalazles za skore zbyt mocno.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”