Spoko...ja się uśmiałem już dwie strony temu.tomkom1 pisze:bo teraz to mnei naprawde rozsmieszyles
Koszulki klubowe - (złodziej)
- andrzejsz23
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- jacek199315
- Forum Audi 80

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
andrzejsz23, nie kupiłem koszulki.
Widocznie Chmiel wkleił tekst "Doc V". Niby powinien wysłać mi koszulkę za free lub jakaś fotkę. Mi to zupełnie nie było potrzebne. Mam starą, dobra, moją koszulkę Audi80.pl.
Ja wiem, ze userzy nie będę chcieli żadnych, nowych gadżetów z ta awanturą i oszustwem.
Ja również. Nigdy więcej.
Po długich rozmowach na GG (ok tygodnia, lipiec ) z Panem Dawidek "Chmielu1991", na samym końcu pozwoliłem mu na ten gadżet. Wiedziałem, że ma mało postów, ale... dobry drukarz, zrobił ładą grafię z tematem, lubi forum, zna się, myślał, gadał, mówił o jego aucie (audi 80), koszulki itd itd. No dobra, wygląda na dobrego chłopaka. Sprawdziłem jeszcze na IP, host'a, że nie ma proxy... to nie jest hacker. Skąd ja wiedziałem, że może być oszust. Od 2006 roku zainstalowałem i mamy forum audi80.pl. W życiu nie wiedziałem czegoś takiego.
Widocznie Chmiel wkleił tekst "Doc V". Niby powinien wysłać mi koszulkę za free lub jakaś fotkę. Mi to zupełnie nie było potrzebne. Mam starą, dobra, moją koszulkę Audi80.pl.
Ja wiem, ze userzy nie będę chcieli żadnych, nowych gadżetów z ta awanturą i oszustwem.
Ja również. Nigdy więcej.
Po długich rozmowach na GG (ok tygodnia, lipiec ) z Panem Dawidek "Chmielu1991", na samym końcu pozwoliłem mu na ten gadżet. Wiedziałem, że ma mało postów, ale... dobry drukarz, zrobił ładą grafię z tematem, lubi forum, zna się, myślał, gadał, mówił o jego aucie (audi 80), koszulki itd itd. No dobra, wygląda na dobrego chłopaka. Sprawdziłem jeszcze na IP, host'a, że nie ma proxy... to nie jest hacker. Skąd ja wiedziałem, że może być oszust. Od 2006 roku zainstalowałem i mamy forum audi80.pl. W życiu nie wiedziałem czegoś takiego.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 22:57 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie ciagle dziwi fakt ze w Administracji jest tyle osob i nie macie podzialu obowiazkow kto czym dokladnie sie zajmuje. Chmielu wykorzystal luke ktorej nie powinno byc na tak duzym i cenionym sie forum. U mnie na forum kazda osoba ktora wystawiala jakie kolwiek ogloszenie byla sprawdzana i tu mowie o ogloszeniach w dziale sprzedam. Nigdy nikt nie zwiazany z Administracja nie zajmowal sie odzieza poniewaz to do osob zarzadzajacyc nalezy takie promowanie forum a nie tylko wchodzenie na Forum od czasu do czasu zeby zobaczyc co sie dzieje. Wydaje mi sie ze Admionistratorami i Moderatorami powinni zostawac Uzytkownicy forum,ktorzy maja zaufanie. A jakie koowiek zakladanie tematow apropo gadzetow powninno byc weryfikowane i kasowane jezeli nie spelnia wymogow ustalonych na forum. Z tego wychodzi ze nikt tak naprawde sie tym nie zainteresowal.
Czyli pole do popisu maja wszyscy naciagacze i kretacze.
Boli mnie to ze tak wspaniale forum na tym ucierpi i wielu ludzi jest przez ten proceder rozgoryczonych.
Niechce wytykac tutaj nikomu z Administracji jakich kolwiek bledow jedynie, pozostawic jakas znak do przemyslenia i zastanowienia sie czy tak naprawde osoby ktore zarzadzaja tym forum sa do tego odpowiednie.
Czyli pole do popisu maja wszyscy naciagacze i kretacze.
Boli mnie to ze tak wspaniale forum na tym ucierpi i wielu ludzi jest przez ten proceder rozgoryczonych.
Niechce wytykac tutaj nikomu z Administracji jakich kolwiek bledow jedynie, pozostawic jakas znak do przemyslenia i zastanowienia sie czy tak naprawde osoby ktore zarzadzaja tym forum sa do tego odpowiednie.
-
Tomeczek20
- Forum Audi 80

Na co wy ludzie liczycie że koleś odda wam kase? Pytam się czemu sie nie odezwał predzej ja dzwoniłem z 10 razy i lipa pisałem na fejsie na tym forum oraz sms y i nic mi pedał nie odpisał, juz mi brak słów sory za wyrażenie ale nie moge... Skoro było dzwonione do drukarni a tam nie znają zadnego chmiela to w co wy wierzycie?
Jak się wku.... to sie przejdę na posterunek policji w swoim mieście, ale co oni mi powiedzą ja nie jestem z Częstochowy mieszkam od niej jakieś dobre 600km, fakt posterunki są wszędzie ale czy jest sens jak nasza biurokracja jest z innej epoki, lepiej zeby osoba z bliskich okolic jak nie z samej Czestochowy zgłosiła fakt a wy tu zaczynacie jeździc po administratorach co to da?? Trzeba wziąść się do roboty z tą całą sytuacją
Jak się wku.... to sie przejdę na posterunek policji w swoim mieście, ale co oni mi powiedzą ja nie jestem z Częstochowy mieszkam od niej jakieś dobre 600km, fakt posterunki są wszędzie ale czy jest sens jak nasza biurokracja jest z innej epoki, lepiej zeby osoba z bliskich okolic jak nie z samej Czestochowy zgłosiła fakt a wy tu zaczynacie jeździc po administratorach co to da?? Trzeba wziąść się do roboty z tą całą sytuacją
Pomyślałem, że zabiorę głos w tym temacie, skoro padł tutaj mój nick jako osoby zajmującej się gadżetami:
![Obrazek]()
Naklejki jakie dostawaliście z pierwszej edycji, gdzie wpłacaliście Docowi, zapewne zauważyliście, że nadawcą byłem ja.
I edycja : https://audi80.pl/nowa-seria-vlepek- ... t64614.htm
Była to moja i Doca kooperacja on mnie powiadamiał jaki nick wpłacił, jakie kolory naklejek, ile sztuk i adres do wysyłki i wysyłałem.
No fakt był jeden minus czasem.
Jak użytkownik wpłacił kasę a nie wysłał PW z adresem. Ja przygotowuję wysyłkę, a nie ma akurat Doca przed kompem nie ma jak się skontaktować i dla gościa przełożona wysyłka. . . .
Obecna edycja naklejek to jak widzicie wpłata bezpośrednio na moje konto. Ale każdy otrzymuje to co chciał.
II edycja: https://audi80.pl/naklejki-klubowe-r ... t71921.htm
Sprawa z gadżetami to nie jest takie hop siup. Naprawdę potrzeba osób odpowiedzialnych.
Ja dostarczałem naklejki dla Audi80.pl a6klub.pl i a8team.pl. i cały czas mam na kompie w excelu wszystkich klubowiczów wypisanych, którzy kupili i ile sztuk i z jakiego forum.
Posiadam wszystkie druki nadań przesyłek.
Cały czas w temacie klubowicze są informowani.
Trochę to inaczej wygląda z koszulkami bo Wy wpłacacie, że tak powiem na produkcję tych koszulek na "materiały i urządzenia"
Podobnie jak kupić mieszkanie w bloku - zapłacić developerowi, a blok będzie budowany w przyszłym roku.
Z naklejkami ja robię inaczej.
Najpierw zlecam drukarni i kupuję - płacę ze swoich. A potem się martwię czy to zejdzie czy nie zejdzie.
Obecnie zraziliście się do gadżetów przez tego gościa od koszulek, ale wierząc w sprawiedliwość życzę Wam dobrego finału tej sprawy
![Obrazek]()
Pozdrawiam
carlos
Tak to prawda jako stary posiadacz audi A6 jestem nieodłącznym bywalcem forum a6klub.pl. No nie mi to oceniać ale zapewne jestem osobą zaufaną. Znaną z obecności na zlotach.eSPe pisze:
Można to zlecić innym osobom ale weźcie np tomkom1 czy carlos - to starzy userzy z A6 klubu, sprawdzeni i ich akcje gadżetowe (saszetki, wlepki) zawsze dochodziły do skutku.

Naklejki jakie dostawaliście z pierwszej edycji, gdzie wpłacaliście Docowi, zapewne zauważyliście, że nadawcą byłem ja.
I edycja : https://audi80.pl/nowa-seria-vlepek- ... t64614.htm
Była to moja i Doca kooperacja on mnie powiadamiał jaki nick wpłacił, jakie kolory naklejek, ile sztuk i adres do wysyłki i wysyłałem.
No fakt był jeden minus czasem.
Jak użytkownik wpłacił kasę a nie wysłał PW z adresem. Ja przygotowuję wysyłkę, a nie ma akurat Doca przed kompem nie ma jak się skontaktować i dla gościa przełożona wysyłka. . . .
Obecna edycja naklejek to jak widzicie wpłata bezpośrednio na moje konto. Ale każdy otrzymuje to co chciał.
II edycja: https://audi80.pl/naklejki-klubowe-r ... t71921.htm
Sprawa z gadżetami to nie jest takie hop siup. Naprawdę potrzeba osób odpowiedzialnych.
Ja dostarczałem naklejki dla Audi80.pl a6klub.pl i a8team.pl. i cały czas mam na kompie w excelu wszystkich klubowiczów wypisanych, którzy kupili i ile sztuk i z jakiego forum.
Posiadam wszystkie druki nadań przesyłek.
Cały czas w temacie klubowicze są informowani.
Trochę to inaczej wygląda z koszulkami bo Wy wpłacacie, że tak powiem na produkcję tych koszulek na "materiały i urządzenia"
Podobnie jak kupić mieszkanie w bloku - zapłacić developerowi, a blok będzie budowany w przyszłym roku.
Z naklejkami ja robię inaczej.
Najpierw zlecam drukarni i kupuję - płacę ze swoich. A potem się martwię czy to zejdzie czy nie zejdzie.
Obecnie zraziliście się do gadżetów przez tego gościa od koszulek, ale wierząc w sprawiedliwość życzę Wam dobrego finału tej sprawy

Pozdrawiam
carlos
Icek, wystarczylo wykonac telefon do drukarni czy ktos sie dowiadywal o takie koszulki, ja i jeszcze jeden z forumowiczow zrobilismy to ... Ale za pozno jak juz Chmiel sie nie odzywal nic w temacie ... Prawda jest taka. Ze bylo niedopatrzenie ... Mysle ze Andrzej jak i wszyscy poszkodowani nauczyli sie czegos. Nastepnym razem jesli dojdzie do jakiegos zamawiania koszulek niech to zrobi odpowiedzialna osoba tak jak carlos czy Kubik ktory zajmowal sie poprzednia edycja koszulek.IC69 pisze: Asia, ale co Twoim zdaniem Andrzej powinien zrobić? Powinien go odszukać i natłuc mu po facjacie? Tak samo jest nabity w butelkę jak Wy, a może i bardziej. Wy, straciliście tylko po kilkadziesiąt złotych, a on stracił twarz i zaufanie, a tego raczej za pieniądze nie da się odzyskać.
Drugi forumowicz robi akcję vlepek, ludzie wpłacają pieniądze, po czym otrzymują te vlepki...i bądź tu teraz mądry. Wyczaisz oszusta przez monitor, czy telefon?asienka pisze: forumowicz robi akcję koszulek ludzie wpłacają kasę po czym cisza w temacie
Moze sie powtarzam, ale ja caly czas ludze sie ze kasa wroci ... Chodz dzis juz sroda, wiec pewnie marne szanse. Otrzymalam 2 potwierdzenia przelewow jeszcze 2 maja przyjsc, wydrukuje swoje i te ktore otrzymalam i heja na komisariat.
-
Tomeczek20
- Forum Audi 80

- jacek199315
- Forum Audi 80

no dobra jakaś fama była, ze koleś w czwartek chce zacząć oddawać kase, luz jak zacznie to spoko, ale jeżeli nic sie nie będzie dziać w tym kierunku moge złożyć zawiadomienie w piątek, bo tak pytałam o to wszystko i jak cos jutro mnie wezwą na rozmowę, jak nie wezwą to sama pójde raz jeszcze,
wtedy jeśli wszystko pójdzie jak trzeba to ja będe przekazywać dowody na niego, czyli te dowody wpłaty lub też jesli policja wymyśli inne rozwiązanie to dam znać w temacie, najważniejsze jest to, żeby mi dać znać o jakiejkolwiek wpłacie jeśli takowa będzie
jest też rozwiązanie, jeśli ktoś inny chce się tym zająć to niech da znać i napisze, że on pójdzie w piątek najpóźniej w poniedziałek na policję
wtedy jeśli wszystko pójdzie jak trzeba to ja będe przekazywać dowody na niego, czyli te dowody wpłaty lub też jesli policja wymyśli inne rozwiązanie to dam znać w temacie, najważniejsze jest to, żeby mi dać znać o jakiejkolwiek wpłacie jeśli takowa będzie
jest też rozwiązanie, jeśli ktoś inny chce się tym zająć to niech da znać i napisze, że on pójdzie w piątek najpóźniej w poniedziałek na policję