Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Koszulki klubowe - (złodziej)

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 16 paź 2012, 21:47

tomkom1 pisze:bo teraz to mnei naprawde rozsmieszyles
Spoko...ja się uśmiałem już dwie strony temu.

Awatar użytkownika
andrzejsz23
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Andrzej
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Post autor: andrzejsz23 » 16 paź 2012, 22:11

Z tego co widzę na liście zamawiających jest również DOC- ma też zaksięgowaną wpłatę.
A kilka stron wcześniej pisał że nie zamawiał-dziwne??

Awatar użytkownika
jacek199315
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jacek199315 » 16 paź 2012, 22:13

pewnie chmiel wpisał żeby podejrzane nie było ze doc nie bierze

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 16 paź 2012, 22:46

andrzejsz23, nie kupiłem koszulki.
Widocznie Chmiel wkleił tekst "Doc V". Niby powinien wysłać mi koszulkę za free lub jakaś fotkę. Mi to zupełnie nie było potrzebne. Mam starą, dobra, moją koszulkę Audi80.pl.

Ja wiem, ze userzy nie będę chcieli żadnych, nowych gadżetów z ta awanturą i oszustwem.
Ja również. Nigdy więcej.

Po długich rozmowach na GG (ok tygodnia, lipiec ) z Panem Dawidek "Chmielu1991", na samym końcu pozwoliłem mu na ten gadżet. Wiedziałem, że ma mało postów, ale... dobry drukarz, zrobił ładą grafię z tematem, lubi forum, zna się, myślał, gadał, mówił o jego aucie (audi 80), koszulki itd itd. No dobra, wygląda na dobrego chłopaka. Sprawdziłem jeszcze na IP, host'a, że nie ma proxy... to nie jest hacker. Skąd ja wiedziałem, że może być oszust. Od 2006 roku zainstalowałem i mamy forum audi80.pl. W życiu nie wiedziałem czegoś takiego.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 22:57 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SIDNEY85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: SIDNEY85 » 16 paź 2012, 22:52

Mnie ciagle dziwi fakt ze w Administracji jest tyle osob i nie macie podzialu obowiazkow kto czym dokladnie sie zajmuje. Chmielu wykorzystal luke ktorej nie powinno byc na tak duzym i cenionym sie forum. U mnie na forum kazda osoba ktora wystawiala jakie kolwiek ogloszenie byla sprawdzana i tu mowie o ogloszeniach w dziale sprzedam. Nigdy nikt nie zwiazany z Administracja nie zajmowal sie odzieza poniewaz to do osob zarzadzajacyc nalezy takie promowanie forum a nie tylko wchodzenie na Forum od czasu do czasu zeby zobaczyc co sie dzieje. Wydaje mi sie ze Admionistratorami i Moderatorami powinni zostawac Uzytkownicy forum,ktorzy maja zaufanie. A jakie koowiek zakladanie tematow apropo gadzetow powninno byc weryfikowane i kasowane jezeli nie spelnia wymogow ustalonych na forum. Z tego wychodzi ze nikt tak naprawde sie tym nie zainteresowal.
Czyli pole do popisu maja wszyscy naciagacze i kretacze.

Boli mnie to ze tak wspaniale forum na tym ucierpi i wielu ludzi jest przez ten proceder rozgoryczonych.

Niechce wytykac tutaj nikomu z Administracji jakich kolwiek bledow jedynie, pozostawic jakas znak do przemyslenia i zastanowienia sie czy tak naprawde osoby ktore zarzadzaja tym forum sa do tego odpowiednie.

Tomeczek20
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Tomeczek20 » 16 paź 2012, 23:11

Na co wy ludzie liczycie że koleś odda wam kase? Pytam się czemu sie nie odezwał predzej ja dzwoniłem z 10 razy i lipa pisałem na fejsie na tym forum oraz sms y i nic mi pedał nie odpisał, juz mi brak słów sory za wyrażenie ale nie moge... Skoro było dzwonione do drukarni a tam nie znają zadnego chmiela to w co wy wierzycie?
Jak się wku.... to sie przejdę na posterunek policji w swoim mieście, ale co oni mi powiedzą ja nie jestem z Częstochowy mieszkam od niej jakieś dobre 600km, fakt posterunki są wszędzie ale czy jest sens jak nasza biurokracja jest z innej epoki, lepiej zeby osoba z bliskich okolic jak nie z samej Czestochowy zgłosiła fakt a wy tu zaczynacie jeździc po administratorach co to da?? Trzeba wziąść się do roboty z tą całą sytuacją

krs
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi 90 B3
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.3 7A

Post autor: krs » 16 paź 2012, 23:50

dokładnie jestem tego samego zdania co Tomeczek20 kasy już się nie odzyska a winny jest tylko ten peda.... co nas wyje.....

Awatar użytkownika
carlos
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: carlos » 17 paź 2012, 00:13

Pomyślałem, że zabiorę głos w tym temacie, skoro padł tutaj mój nick jako osoby zajmującej się gadżetami:
eSPe pisze:
Można to zlecić innym osobom ale weźcie np tomkom1 czy carlos - to starzy userzy z A6 klubu, sprawdzeni i ich akcje gadżetowe (saszetki, wlepki) zawsze dochodziły do skutku.
Tak to prawda jako stary posiadacz audi A6 jestem nieodłącznym bywalcem forum a6klub.pl. No nie mi to oceniać ale zapewne jestem osobą zaufaną. Znaną z obecności na zlotach.
Obrazek

Naklejki jakie dostawaliście z pierwszej edycji, gdzie wpłacaliście Docowi, zapewne zauważyliście, że nadawcą byłem ja.

I edycja : https://audi80.pl/nowa-seria-vlepek- ... t64614.htm

Była to moja i Doca kooperacja on mnie powiadamiał jaki nick wpłacił, jakie kolory naklejek, ile sztuk i adres do wysyłki i wysyłałem.
No fakt był jeden minus czasem.
Jak użytkownik wpłacił kasę a nie wysłał PW z adresem. Ja przygotowuję wysyłkę, a nie ma akurat Doca przed kompem nie ma jak się skontaktować i dla gościa przełożona wysyłka. . . .

Obecna edycja naklejek to jak widzicie wpłata bezpośrednio na moje konto. Ale każdy otrzymuje to co chciał.

II edycja: https://audi80.pl/naklejki-klubowe-r ... t71921.htm

Sprawa z gadżetami to nie jest takie hop siup. Naprawdę potrzeba osób odpowiedzialnych.
Ja dostarczałem naklejki dla Audi80.pl a6klub.pl i a8team.pl. i cały czas mam na kompie w excelu wszystkich klubowiczów wypisanych, którzy kupili i ile sztuk i z jakiego forum.

Posiadam wszystkie druki nadań przesyłek.
Cały czas w temacie klubowicze są informowani.

Trochę to inaczej wygląda z koszulkami bo Wy wpłacacie, że tak powiem na produkcję tych koszulek na "materiały i urządzenia"
Podobnie jak kupić mieszkanie w bloku - zapłacić developerowi, a blok będzie budowany w przyszłym roku.

Z naklejkami ja robię inaczej.
Najpierw zlecam drukarni i kupuję - płacę ze swoich. A potem się martwię czy to zejdzie czy nie zejdzie.

Obecnie zraziliście się do gadżetów przez tego gościa od koszulek, ale wierząc w sprawiedliwość życzę Wam dobrego finału tej sprawy

Obrazek

Pozdrawiam
carlos

Awatar użytkownika
asienka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: asienka » 17 paź 2012, 07:37

IC69 pisze: Asia, ale co Twoim zdaniem Andrzej powinien zrobić? Powinien go odszukać i natłuc mu po facjacie? Tak samo jest nabity w butelkę jak Wy, a może i bardziej. Wy, straciliście tylko po kilkadziesiąt złotych, a on stracił twarz i zaufanie, a tego raczej za pieniądze nie da się odzyskać.
asienka pisze: forumowicz robi akcję koszulek ludzie wpłacają kasę po czym cisza w temacie
Drugi forumowicz robi akcję vlepek, ludzie wpłacają pieniądze, po czym otrzymują te vlepki...i bądź tu teraz mądry. Wyczaisz oszusta przez monitor, czy telefon?
Icek, wystarczylo wykonac telefon do drukarni czy ktos sie dowiadywal o takie koszulki, ja i jeszcze jeden z forumowiczow zrobilismy to ... Ale za pozno jak juz Chmiel sie nie odzywal nic w temacie ... Prawda jest taka. Ze bylo niedopatrzenie ... Mysle ze Andrzej jak i wszyscy poszkodowani nauczyli sie czegos. Nastepnym razem jesli dojdzie do jakiegos zamawiania koszulek niech to zrobi odpowiedzialna osoba tak jak carlos czy Kubik ktory zajmowal sie poprzednia edycja koszulek.

Moze sie powtarzam, ale ja caly czas ludze sie ze kasa wroci ... Chodz dzis juz sroda, wiec pewnie marne szanse. Otrzymalam 2 potwierdzenia przelewow jeszcze 2 maja przyjsc, wydrukuje swoje i te ktore otrzymalam i heja na komisariat.

Tomeczek20
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Tomeczek20 » 17 paź 2012, 09:49

ja już dziękuję za gadżety z tego forum

Awatar użytkownika
jacek199315
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jacek199315 » 17 paź 2012, 14:20

były saszetki ok
wlepki były ok
naklejki an szybę były ok
tylko z koszulkami było ok wiec poco się tak zrażać

Awatar użytkownika
asienka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: asienka » 17 paź 2012, 14:31

Ja tez nie pierwszy raz kupilam gadzet, tak jak piszesz vlepke mam i saszetke. A koszulki zonk ... Niestety nie wyszlo. Oby sie dalo zalatwic wszystko w ten czy inny sposob.

Awatar użytkownika
alicjaaa
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: alicjaaa » 17 paź 2012, 16:41

no dobra jakaś fama była, ze koleś w czwartek chce zacząć oddawać kase, luz jak zacznie to spoko, ale jeżeli nic sie nie będzie dziać w tym kierunku moge złożyć zawiadomienie w piątek, bo tak pytałam o to wszystko i jak cos jutro mnie wezwą na rozmowę, jak nie wezwą to sama pójde raz jeszcze,
wtedy jeśli wszystko pójdzie jak trzeba to ja będe przekazywać dowody na niego, czyli te dowody wpłaty lub też jesli policja wymyśli inne rozwiązanie to dam znać w temacie, najważniejsze jest to, żeby mi dać znać o jakiejkolwiek wpłacie jeśli takowa będzie
jest też rozwiązanie, jeśli ktoś inny chce się tym zająć to niech da znać i napisze, że on pójdzie w piątek najpóźniej w poniedziałek na policję

Awatar użytkownika
asienka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: asienka » 17 paź 2012, 19:03

Alicja jak masz ochote to prześlę Ci informacje jaki miałam zabrać ze soba ale dopiero w poniedziałek (jesli chcesz isc to ja Ci udostępnie to co mam)

Awatar użytkownika
Ross
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Ross » 17 paź 2012, 19:18

jeżeli macie IP czy inne info to proszę o PW. Jutro mam rozmowę z panią z US (taka znajoma znajomej) wiec na pewno mnie nie spławi tylko dowiem się konkretów. Może w ten sposób "przypadkiem" dostanę jego prawdziwy adres, jezeli ten z przelewu jest zmyslony.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl